Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan kimdir nereli?  Gülsim Ali İlhan  Boyu, kilosu ve burcu ne? Kaç yaşında?  Gülsim Ali İlhan  Gerçek İnstagram ve Twitter adresi ne? Evli mi? Gülsim Ali İlhan  Bugüne kadar oynadığı diziler

Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan kimdir nereli?  Gülsim Ali İlhan  Boyu, kilosu ve burcu ne? Kaç yaşında?  Gülsim Ali İlhan  Gerçek İnstagram ve Twitter adresi ne? Evli mi? Gülsim Ali İlhan  Bugüne kadar oynadığı dizileri ve filmleri. Hayatı ve bilinmeyenleri ile biyografisi

Gönül Dağı dizisinde Dilek, Gülsim Ali İlhan kimdir?


Gönül Dağı dizsinde karşımıza Dilek karakteri ile çıkan ve dizinin başrol oyuncusu olan ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan hakkında bilinmeyen önemli bilgiler sizler için haberimizde.

18 Şubat 1995 doğumlu olan Gülsim Ali İlhan Bulgaristan'ın Rusçuk şehrinde dünyaya geldi. Tam adı Gülsim Ali İlhan'dır. Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızıdır .


Gülsim ali İnan kariyeri


Geçmişte modellik yapan dizi oyuncusudur. Gülsim Ali İlhan çocukluk yıllarını Bulgaristan'da geçirmiş ve 2009 yılında henüz 14 yaşındayken Bulgaristan'daki süper model yarışmasına katılarak 1. Seçildi . Aynı yıl Brezilya'da düzenlenen Word model of the world yarışmasında Bulgaristan'ı temsil etmiştir. Bulgaristan'da yaşadığı dönem oyuncu olmaya karar verdi ve Türkçeyi öğrendi . 16 yaşında oyunculuk hayalini gerçekleştirebilmek için Türkiye'ye geldi sonrasında Başkent İletişim Akademisi nde temel oyunculuk ve disiyon dersleri aldı.


Oyunculuk başlangıcı


Aldığı eğitim sonrasında Gülsim Ali İlhan dizilerde yer almaya başladı. Oyunculukta zirveyi hedefleyen gülsim Ali İlhan bir röportajında önceliğinin başarılı bir Oyuncu olabilmek olduğunu bunun için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğini günün birinde yaptığı başarılı bir işlev zirveye çıkmak ve bununla anılmak istediğini belirtmiştir .


Gülsim Ali İlhan 4 dil biliyor


Türkçeyi gayet iyi bilmesin yanı sıra iyi derecede Bulgarca İngilizce ve Japonca bilmektedir güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken gülsim Ali Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence'ye benzetilmektedir.

Gülsim Ali İlhan oynadığı diziler

Bugün birçok dizide yer alan oyuncu 2012 yılında başrolünde Hazal Kaya'nın oynadığı son yaz Balkanlar 1912 dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı .

2016'da 4 bölümlük Seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü oynadığı

Yusuf Çim ile birlikte yine aynı yıl Star TV ekranlarında yayınlanan Hanım Köylü dizisinde ilkgün karakterine Hayat verdi.

2017'de Diriliş Ertuğrul'da Aslıhan karakterini canlandırdı.

2019'da Kanal D ekranlarında yayınlanan Yüzleşme adlı dizide Ayşegül rolünü oynadı.

Yini Aynı yıl Payitaht Abdülhamid adlı dizide Gülcemal kadın Efendi karakterini canlandırdı.

2020'de et TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı isimli dizide başrolde oynadı ve c Şu sıralar herkesin gönlünde taht kuran Gönül Dağı dizisi Dilek karakteri ile bizlerle birlikte olmayadevam ediyor.

Gönül Dağı dizisinde Dilek günümüzde


Dilek Ali ilhan günümüzde yaşantısını İstanbul'da sürdürmektedir. Ünlü oyuncu 1/76 boyundadır 54 kilodur kova burcudur ve bekardır. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan oyuncunun Twitter hesabında 17400 takipçisi ve resmi Instagram Hesabında da 883000 takipçisi bulunmaktadır.