TRT ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisinden aşk sürprizi geldi! Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları Berk Atan ve Gülsim Ali arasında aşk esintileri hayranlarının gözünden kaçmadı! Gülsim Ali ve Berk Atan aşk yaşadıkları i

TRT ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisinden aşk sürprizi geldi! Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları Berk Atan ve Gülsim Ali arasında aşk esintileri hayranlarının gözünden kaçmadı! Gülsim Ali ve Berk Atan aşk yaşadıkları iddia edildi!

Gönül Dağı dizisinde yakınlaşma!

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ferdi Sancar ve Ecem Özkaya yer aldığı sevilen dizi için sürpriz aşk iddiası var! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran ve cumartesi akşamları reytinglerde tüm rakiplerine fark atan Gönül Dağı dizisinde Gülsim Ali ve Berk Atan yakınlaştığı öğrenildi!

Kalbinin kapılarını açtı!



2016 yılında aynı dizi setinde yer aldığı Yusuf Çim ile aşk yaşayan ve kalbini aşka kapayan Gülsim Ali, kalbinin kapılarını açtı.  Hanım Köylü dizi setinde aşk yaşadığı Yusuf Çim sonrası başka isimle adı anılmayan Gülsim Ali kalbinin kapılarını Berk Atan'a açtı!

Berk Atan'ın aşk sürprizi!



Burcu Özberk, Simge Birben ve sim Oklar aşklarından sonra çok uzun süredir aşk yaşamayan Berk Atan kalbinin kapılarını Gönül Dağı dizisinde başrol oynayan Gülsim Ali ile yeniden açıyor!

İstanbul'a geliyorlar!

Gönül Dağı sevilen yıldızları Gülsim Ali ve Berk Atan çekim yeri olan Eskişehir'de sık sık görüşse de aşklarını İstanbul'da yaşadıkları öğrenildi. Hafta sonu genellikle Berk Atan ve Gülsim Ali beraber geçiriyor! İkili aşkını ne zaman duyuracak merak ediliyor!

Diltan gerçek oluyor!

Hayranlarının Diltan ismini taktığı Gönül Dağı dizisinde oynadıkları karakterle çok sevilen isimler bu hafta beraber İstanbul'a yine gelerek bir programa katılacakları öğrenildi. Rekor kırması beklenen Diltan programı şimdiden merak ediliyor.

Evlenmeyi düşünüyorlar!

İlk gelen bilgilere göre Berk Atan ve Gülsim Ali aşkı uzun aylara dayanıyor ve çift çok yakında nikah masasına oturma hazırlığı yapıyor!

Gönül Dağı bomba transfer!

TRT sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinde aylardır beklenen karakteri Fadime oynayacak oyuncu belli oldu! Gönül Dağı yeni Fadime'si Cemre Melis Çınar oldu! Dişçi Musa'nın kızı olarak Gönül Dağı dizisine dahil olacak Cemre Melis Çınar oynayacağı karakteri Fadime ile Musa gerçekleri ortaya çıkacak!