TRT1 ekranlarında çok sayıda dizi yayınlanmaya başladı. Yayınlanan dizilerin çoğu da çok başarılı yapımlar olarak yerini aldı.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
TRT1 ekranlarında çok sayıda dizi yayınlanmaya başladı. Yayınlanan dizilerin çoğu da çok başarılı yapımlar olarak yerini aldı. TRT1 ekranlarında her hafta Cumartesi akşamı Gönül Dağı dizisi izleyicisi ile buluşuyor. Dün akşam 10. bölümü yayınlanan Gönül Dağı dizisi oldukça başarılı bir kadroya sahip. Başarılı kadrosu, etkileyici konusu ve çekildiği yerler ile Gönül Dağı dizisi izleyenleri meraklandırıyor. TRT1 ekranlarında şu ana kadar 10 bölüm yayınlanmış ve yayınlanmaya devam edecek olan dizi ile ilgili pek çok merak edilen soru var. Gönül Dağı dizisi izleyenleri konusu ve konu işleyişi ile ilgili kendisine hayran bıraktı. Gönül Dağı dizisinde ele alınan konu ise izleyenleri derinden sarstı. İzleyenler Gönül Dağı dizisinin konusunun gerçek hayattan alınıp alınmadığını merak ediyor. Gönül Dağı gerçek bir hikayeyi mi anlatıyor ? Gönül Dağı dizisinde işlenen konu kadar dizinin çekildiği yerler de oldukça merak konusu oldu. Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor ? Gönül Dağı dizisi nerede geçiyor ?

Oyuncu kadrosunda başarılı isimler yer alan Gönül Dağı, reyting konusunda umduğunu almaya başladı. Oyuncu kadrosunda yer alan doğal güzelliği ile izleyenleri büyüleyen Gülsim Ali, dizide partneri olan başarılı oyuncu Berk Atan, yetenekli oyuncu Cihat Süvarioğlu ve ekranların sevilen yüzü Ecem Özkaya gibi isimler bulunuyor. Ayrıca dizi, izleyenleri eşsiz doğa manzarası ile büyülemeyi başarıyor. Gönül Dağı'nın çekildiği yerler epey merak ediliyor. Gönül Dağı dizisi nerede geçiyor, nerede çekiliyor ?



Gönül Dağı dizisi gerek başarılı oyuncu kadrosu gerek etkileyici senaryosu gerek konuyu işleyiş biçimi ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başarıyor. Gönül Dağı dizisinin nerede geçtiği, nerede çekildiği merak edilse de en çok merak edilen soru; dizinin gerçek bir hikaye olup olmadığı yönünde. Gönül Dağı dizisini izleyenler araştırmalara başladı bile. Gönül Dağı dizisi gerçek bir hikayeden mi alındı ? Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden esinlenerek senaryolaştırılan Gönül Dağı dizisinin hikayesi gerçek bir hikaye mi yoksa kurgu mu olduğu sorusu epey gündemde.

Gönül Dağı dizisinin hikayesi gerçek mi ? Gönül Dağı dizisi hikayesi gerçek bir hikayeyi mi anlatıyor ?

Gönül Dağı dizisi, diğer dizilerden farklı olan bir aşk hikayesi ile ekranlarda izleyenleri ile buluşuyor. İzleyenler dizinin konusundan oldukça etkilendikleri için Gönül Dağı dizisinin konusunun gerçek bir hikayen alınıp alınmadığını merak ediyor. Gönül Dağı dizisi Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden uyarlanarak senaryo haline getirilmiştir. Mustafa Çiftçi'nin hikayeleri ile kıyaslandığı zaman benzerlikler kadar farklılıklar da var. Mustafa Çiftçi'nin hikayelerini çok daha önceki yıllarda yazmış olduğunu göz önünde bulundurursak, hikayeye göre farklılık göstermesi de oldukça doğal. Ancak genele  baktığımızda Gönül Dağı dizisi işlenen aşk hikayesi ve karakter özellikleri ile Mustafa Çiftçi'nin hikayesine sadık kalmıştır. Gönül Dağı dizisinde işlenen saf aşk hikayesi, Mustafa Çiftçi'nin hikayesinden alınmıştır.



Gönül Dağı gerçek mi ? Gönül Dağı diye bir dağ var mı ?

Gönül Dağı dizisini izleyenler diziden oldukça etkilenmiş olacaklar ki dizideki her şeyi araştırmaya başladılar. Gönül Dağı gerçek mi ? Gönül Dağı nerede ? gibi pek çok sorunun cevabını arayan izleyeciler Gönül Dağı'nın gerçek olup olmadığını merak ediyorlar. Ülkemizde bulunan dağlara baktığımızda ise Gönül Dağı adında bir dağ bulunmuyor. Yani bu durumda Gönül Dağı adlı dağın, Gönül Dağı dizisi için uydurulduğunu söyleyebiliriz.

Gönül Dağı dizisi nerede geçiyor, hangi şehirde çekiliyor ?

İzleyenleri eşsiz doğa manzarası ve iç açan yeşillikleri ile büyülemeyi başaran Gönül Dağı dizisinin nerede çekildiği ve dizinin nerede geçtiği de merak edilmeye başlandı. İzleyenler Gönül Dağı nerede çekiliyor, hangi şehirde geçiyor diye internet tarayıcısından sık sık aramaya başladılar. Gönül Dağı dizisi, dizinin senaryosuna uyması ve karakteri gereği İstanbul'da çekilmiyor. Gönül Dağı dizisi boylu boyunca uzanan bozkırları, yemyeşil arazileri ve topraklı yolları ile nerede çekildiği konusunda merak uyandırıyor. Gönül Dağı dizisinde arabaların plakalarının 66 olması, dizinin Yozgat'ta çekildiğini düşündürdü. Ancak izleyenler doğru tahmin de bulunamadı. Gönül Dağı dizisi Yozgat'ta çekilmiyor. Gönül Dağı dizisi Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Peki, Gönül Dağı dizisinde sık sık gördüğümüz Gedelli köyü nerede ? Araştırıldığında Gedelli Köyü'nin aslında Niğde'de bulunan bir köy olduğunu görüyoruz. Ancak dizide bahsedilen ve gösterilen Gedelli köyü Niğde'de bulunmuyor. Dizide yer alan Gedelli Köyü, Eskişehir Sivrihisar ilçesinde çekilen bir kırsal alandır.



Gönül Dağı dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor ? Gönül Dağı dizisi saat kaçta, hangi kanalda ?

Gönül Dağı dizisi her hafta Cumartesi günü akşam saat 20.00'de TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Gönül Dağı dizisi oyuncuları kimler ? Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosu:

Gülsim Ali- Dilek

Berk Atan- Taner

Cihat Süvarioğlu- Taner

Ecem Özkaya- Zahida

Semih Ertürk- Veysel

Verdi Sancar- Dolmuşçu Sefer

Çiğdem Aygün- Keriman

Feyza Işık- Döndü

Ali Düşenkalkar

Ferhat Eşsiz