Gönül Dağı Keriman kim? Gerçek adı ne? Çiğdem Aygün kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Her cumartesi akşamı TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı'nın başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'in paylaştığı dizinin kadrosunda; Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem

Gönül Dağı Keriman kim? Gerçek adı ne? Çiğdem Aygün kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Her cumartesi akşamı TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı'nın başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'in paylaştığı dizinin kadrosunda; Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya gibi isimler yer alıyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini konu alan Gönül Dağı'nın oyuncuları da çok merak ediliyor. Bu karakterlerden biri de Keriman oldu. Biz de sizler için Gönül Dağı Keriman'ın gerçek adı ne? araştırılmaya başlandı.


Gönül Dağı Keriman kim?


Gönül dağı dizisinde Keriman karakterine genç oyuncu Çiğdem Aygün hayat veriyor. Peki Çiğdem Aygün kimdir, memleketi neresi?

Çiğdem Aygün, 1987 yılında Şanlıurfa’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Ustura Kemal dizisi ile yaşamıştır.

Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Ateş Böceği dizisinin kadrosunda yer almış ve Sıdıka karakterini canlandırmıştır. Roman Havası ve Ustura Kemal dizilerinde de oynamıştır.