Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Kerem Bursin ve Hande Erçel arasında aşk olduğunu iddia eden Beyaz TV yorumcularına Sen Çal Kapımı ekibi olay videolu yanıt verdi. Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz progrgam sunucuları Bircan Bali, Ece Erken, Seren Sereng

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Kerem Bursin ve Hande Erçel arasında aşk olduğunu iddia eden Beyaz TV yorumcularına Sen Çal Kapımı ekibi olay videolu yanıt verdi. Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz progrgam sunucuları Bircan Bali, Ece Erken, Seren Serengil ve Arto'yu dalgaya alan Hande Erçel, Kerem Bursin, Sarp Bozkurt ve Anıl İlter'in vidosu, Erçel ve Bursin hayranları tarafından çok beğenildi.

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bursin ve Hande Erçel arasında aşk olduğu iddiaları bitmiyor. Geçtiğimiz hafta Sen Çal Kapımı dizisinin ekiplerinin paylaştığı fotoğrafta Kerem Bursin ve Hande Erçel'in yanak yanağa poz vermesi magazin dünyasında hareket bilimcileri tarafından aşk olduğu kanıtı olarak gösterilmişti.

Sen Çal Kapını oyuncuları bu haberler üzerine yeni bir ekip fotoğrafı çekerek bu yorumları tiye aldı. Yeni fotoğrafta  Kerem Bursin ile Sarp Bozkurt yanak yanağa poz vermiş ve Sarp Bozkur sosyal medya hesabından "Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ben evliyim. Lütfen aşk dedikodusu yaymadan önce bunu düşünüp sonra konuşun. Kerem’le sadece arkadaşız. Hassasiyetiniz için teşekkürler." yazarak haberlerle ilgili dalga geçmişlerdi.

SEN ÇAL KAPIMI EKİBİ BU KEZ BEYAZ TV İLE DALGA GEÇTİ

Sen Çal Kapımı ekibi Beyaz TV'nin yeni fotoğrafları da yorumlaması ve Kerem Bursin ile Hande Erçel aşkı için "Can Yaman ile Demet Özdemir 23. bölümden sonra aşık oldular. 23. bölümden sonraki durumlar fena" demesini de tiye aldı. Kerem Bursin, Hande Erçel ve Sarp Bozkurt makyaj odasında pür dikkat ve korkmuş yüz şekilleri ile programı izlerken ki hallerini paylaştı.