Hekimoğlu yeni bölümde neler olacak? Hekimoğlu 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu 5 Kasım tanıtımı izle!  Emre ve  Zeynep aşkı mı başlıyor? Hekimoğlu dizisinde aşk bşını alıp gidecek.

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
Hekimoğlu yeni bölümde neler olacak? Hekimoğlu 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu 5 Kasım tanıtımı izle!  Emre ve  Zeynep aşkı mı başlıyor? Hekimoğlu dizisinde aşk bşını alıp gidecek.  Hekimoğlu ile İpek arasında neler olacak?  Hekimoğlu hastasını tedavi edebilecek mi? Hekimoğlu 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu 25. Bölüm fragmanı çıktı mı? Hekimoğlu 25. Bölüm fragmanı neler oldu? Hekimoğlu 25. Bölüm fragmanı yeni tanıtımı sizlerle. Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı ses getirdi.

İpek Ateş’in bir tuhaf hallerinden şüphelenmesi kendisini orhan’a yöneltir. Durumu  Orhan'a sorar ancak Orhan sonuna kadar olay gizlemektedir.  Ateş ve Selin'in görüşüyor olması İpek açısından pek hoş görülmez Orhan Ateş’e uyarıda bulunmaktadır.

Öte  yandan Zeynep ile emre arasındaki yakınlaşma Gittikçe büyüyor . Zeynep'in Emre'ye olan bakışları değişmiştir.  Hekimoğlu’na  kim olduğunu bilmeidği bir hasta Musallat olmuştur.  biraz da ondan kendisini tedavi etmesini istiyor ancak Ateş Buna biraz sert çıkıyor. Hastanede ortalık karışır hastalığı bulaşıcı bir hastalık olan tanısı konur. Ancak Zeynep onu muayene ederken yüzüne öksürünce olanlar olur.

Emre ve Zeynep’in yakınlaşmasına bu olay neden olurken sonrasında hangi olaylara sahne olacakmerak ediliyor.  Ateş İpek’e geçmişteni bir hatıra vermesi ve İpek’in yollardan topladığı taşları hekimoğlunun seneler sonra hala saklamış olması İpek’i çok mutlu eder. Yalnız bu güzel an Ateş tarafından bozulacaktır. İkili geçmişten konuşurken otalık tekrardan karışacaktır.

Hekimoğlu hukuki nedenlerle senin evine gider. Evde Davetsiz bir misafir olduğunu öğrenen Hekimoğlu kendi yöntemleriyle duruma müdahale etmeye karar veriyor . bu yöntemler tekrar tekrar Selin’in evine gitmesini gerektirirken ikili arasında yakınlaşma da kaçınılmaz olur.

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanını izleme için kanalın youtube adresi eulaşabilirsiniz.