Her yılın ilk haftasında kanallar yayın akışında olan dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamaz. Bazı kanallar ve diziler istisna gösterse de birçoğu yeni bölüm yayınlamamayı tercih ederler.

Her yılın ilk haftasında kanallar yayın akışında olan dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamaz. Bazı kanallar ve diziler istisna gösterse de birçoğu yeni bölüm yayınlamamayı tercih ederler. Yeni senenin ilk ayı olan Ocak ayı birçok şeyin başlangıcıdır. Pek çok yeni başlangıç yapılan süreçte, diziler ve reklamlarla da kanallar yenilikler yaparlar. Kanallar, reklam verenlerle yeni reklam anlaşmaları yaptığı için yeni yılın ilk haftasında kanallarda reklamlardan ücret talep edilmez. Kanallarda yayınlanan diziler de herhangi bir reklam kazancı olmayacağı için yeni bölüm yayınlamak istemezler. Ocak ayının ilk haftasında olduğumuz ve kanallar henüz yeni reklam anlaşmalarını imzalamamışken izleyenler bu hafta dizilerin yeni bölümleri var mı yok mu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Haftanın ilk günü birçok dizi de yeni bölüm yoktu. Haftanın ikinci günü olan Salı günü yani bugün hangi diziler yayında olacak hangileri yeni bölüm yayınlayacak merakla araştırılıyor. Bir yandan da Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan Hekimoğlu dizisinin izleyenleri merak içinde araştırmaya başladı. Hekimoğlu dizisinin izleyenleri bugün Hekimoğlu yeni bölüm var mı yok mu diye araştırmaya başladı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu 5 Ocak bugün yeni bölüm var mı ? Hekimoğlu neden yayınlanmıyor ?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu, bu akşam sevenlerinin karşısına geçecek mi merak ediliyor. Dizinin izleyenleri yayın akışısında diziyi göremedi. Kanal D Salı günü yayın akışında, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümüne yer vermedi. Hekimoğlu neden yeni bölüm yok soruları da sorulmaya başlandı. Bu akşam Hekimoğlu dizisi neden yayınlanmıyor ? Hekimoğlu neden yeni bölüm yok ?

Yeni senenin gelmesi ile kanallar her yıl Ocak ayında, bünyelerinde barındırmış oldukları dizileri yayın akışına eklemezler. Kanallarda Ocak ayının ilk haftasında, eski dizilerin tekrar bölümleri ve eski bölümleri yer alır. İzleyenler ise bir haftalığına sevdikleri ve merakla bekledikleri dizilerinin yeni bölümlerini izleyemez. Hekimoğlu dizisi de bu hafta yeni bölüm yayınlamama kararı aldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi bu akşam yeni bölüm yayınlamayacak. Kanal D ekranlarında Salı günü yayınlanan Hekimoğlu dizisi, 5 Ocak 2021'de yeni bölüm yayınlamayacak.



Kanal D Hekimoğlu yeni bölüm yerine ne yayınlayacak ?

Kanal D Salı akşamları Hekimoğlu dizisini izleyenlerle buluşturuyor. Kanal D ekranlarında her hafta Salı günü izleyenleri için ekran karşısına gelen Hekimoğlu bu akşam yeni bölüm yayınlamayacak. İzleyenler merakla araştırmaya başladı. Hekimoğlu dizisi yerine ne yayınlanacak ? Kanal D Hekimoğlu yerine bu akşam ne yayınlayacak ? Kanal D yayın akışında ne var ?



Kanal D yayın akışında bu akşam Hekimoğlu yeni bölüm yerine Maymunlar Cehennemi: Başlangıç adlı macera filmi yer alacak. Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminden sonra ise 22.15'te Kanal D ekranlarında Hekimoğlu dizisinin özeti yer alacak.