Başrollerini Timuçin Esen, Kaan Yıldırım, Damla Colbay, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz'ın paylaştığı Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle her salı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dr.

Başrollerini Timuçin Esen, Kaan Yıldırım, Damla Colbay, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz'ın paylaştığı Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle her salı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dr. House adlı yabancı diziden ülkemize uyarlanan Hekimoğlu'nda yeni karakterler ve yeni olay örgüleri izleyenlerden tam not aldı. Geçtiğimiz haftaki bölümün ardından da Doktor Mehmet Ali'ni arkadaşı Arzu mera edildi. Peki Hekimoğlu Arzu kimdir? Mehmet Ali'nin arkadaşı adı ne? Hadi gelin birlikte bakalım...

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?


Hekimoğlu Arzu kimdir? 



Bileğinde Mali dövmesi olan Arzu, hastaneye tedavi amacı ile gelmiş ve burada Mehmet ALi ile karşılaşmıştır. Mehmet Ali ise kendisinin eski Mehmet Ali olmadığını ifade eder. Öte yandan Hekimoğlu'nda Arzu karakterinin konuk oyuncu olarak diziye dahil olduğunu düşünüyoruz. Arzu'ya hayt veren oyuncu hakkındaki bilgileri sizler için güncelleyeceğiz...



Hekimoğlu son bölümde neler oldu?



Selin’in hastanede çalışmaya başlaması Hekimoğlu’nda belirgin bir gerginlik yaratır. Bu yeni durum yetmezmiş gibi, Selin’in Hekimoğlu’na açılmış davalarla ilgileniyor olması aralarındaki iletişimi zorunlu kılar.



Diğer yandan Hekimoğlu saman nezlesine yakalanır. Bunu fırsata çevirip işten kaytarma planları yaparken karşısına öyle bir vaka çıkar ki kendisini unutup işe koyulur. Kanserli küçük bir kızın vakti giderek daralmaktadır. Hekimoğlu onu tedavi etmeye çabalarken hayatının en önemli derslerinden birini bu küçük kızdan alacağını tahmin bile edemez.