Hekimoğlu bu akşam var mı? Bitti mi? Hekimoğlu yeni bölüm neden yok her yerde aranmaya başladı. Kanal D ekranlarının iki sezondur devam eden dizisi Hekimoğlu salı akşamları yayınlanmaya devam ediyordu.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Hekimoğlu bu akşam var mı? Bitti mi? Hekimoğlu yeni bölüm neden yok her yerde aranmaya başladı. Kanal D ekranlarının iki sezondur devam eden dizisi Hekimoğlu salı akşamları yayınlanmaya devam ediyordu. Ancak 10 Kasım Salı akşamı 25. bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen Hekimoğlu yeni bölüm yayın akışında yer almadı. Hal böyle olunca Hekimoğlu bitti mi? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak merak edildi.

Başrollerini Timuçin Esen, Damla Colbay, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz'ın paylaştığı Hekimoğlu dizisi Dr. House adlı yabancı dizinin ülkemize uyarlaması olarak ekranlara geliyor. Normalde salı akşamları yayınlanan ve 10 Kasım akşamı 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacaktı. Ancak 10 Kasım 2020 Kanal D yayın akışında Hekimoğlu'nun olmaması kafaları karıştırdı. Herkes Hekimoğlu 10 kasım neden yok? 25. bölüm yayınlanmayacak mı? Hekimoğlu yayından mı kaldırıldı gibi sorulara yanıt arama başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları haberimizde derledik.

10 Kasım Hekimoğlu bugün neden yok?

Hekimoğlu 25. yeni bölüm 10 Kasım Salı akşamı (bu akşam) ekrana gelmeyecek. Dizinin Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre koronavirüs tedbirleri artması üzerine diziye bir süre ara verildi.

Öte yandan dizide Ateş Hekimoğlu'na hayat veren başrol oyuncusu Timuçin Esen'in de koronavirüse yakalanmış olması ve şimdilerde karantinada olması nedeniyle Hekimoğlu 25. bölüm yayınlanmıyor.

Hekimoğlu 25. yeni bölüm ne zaman?

Yukarıda da söylediğimiz gibi Timuçin Esen'in koronavirüse yakalanmasıyla sete ara veren Hekimoğlu ekibi en az 15 gün çekim yapamayacak. Ardından da sürecin nasıl işleyeceğini izleyip göreceğiz.

Özetle Hekimoğlu 25. bölüm birkaç hafta daha ekranlara gelmeyebilir.



Hekimoğlu son bölümde neler oldu?

Emre'nin bir anlık hatası bir hayata bedel oluyor! Bu durum yüzünden kurul karşısına çıkan Emre'yi nasıl bir son bekliyor?

Öte yandan Emre konusunda geniş çaplı bir araştırma yapan Selin, hem ekibi hem de Ateş'i yakın takibe alıyor. Ateş ise bu durum karşısında Emre'yi yalnız bırakmıyor. Ona destek olan Ateş, içinde bulundukları bu durumdan nasıl çıkacakları konusunda yardım ediyor. Emre gibi birinin nasıl böyle bir şey yaptığına kimse anlam veremiyor.

Hakkında açılan disiplin soruşturmasına rağmen Emre sessizliğini korumaya devam ediyor ancak kuruldan öyle bir karar çıkıyor ki Hekimoğlu da dahil olmak üzere herkesi şaşkına dönüyor!