Kanal D prestij dizisi Hekimoğlu'nu bitiriyor. Ekranların en kaliteli dizilerinden biri olan Hekimoğlu reyting kurbanı edildi! Ojo Pictures ve Kanal D, Hekimoğlu'nu bitirdi! Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan ve Kaan Yıldırım'ın yer al

Kanal D prestij dizisi Hekimoğlu'nu bitiriyor. Ekranların en kaliteli dizilerinden biri olan Hekimoğlu reyting kurbanı edildi!

Ojo Pictures ve Kanal D, Hekimoğlu'nu bitirdi! Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan ve Kaan Yıldırım'ın yer aldığı Hekimoğlu dizisi hayranları yasta. Ekranların en kaliteli dizisi olan ve dram dizilerinden bıkran seyirci için adeta bir çıkış kapısı olan Hekimoğlu bitiyor.

ABD yapımı Emmy Ödüllü House dizisinden oldukça başarılı bir şekilde uyarlanan Hekimoğlu dizisi final bölümü tarihi de belli oldu. Sosyal medyada Hekimoğlu fanları seslerini duyurmaya çalışsa da  yapım şirketi ve Kanal D diziyi tek kalemde sildi.

Ojo Pictures, yeni dram dizisi için Hekimoğlu'nu bitirmeye karar verdi. Salı günleri güçlü rakipler Masumlar Apartmanı ve EDHO'ya karşı AB'de ilk 5'e giren yapım final yaptırıldı. Güçlü kadrosu, geri adım atmayan cesur uyarlamalarıyla bol acıtasyon sever Türk izleyicisi karşısında tutunamayan Hekimoğlu dizisi final bölümü açıklandı.

50.BÖLÜMDE FİNAL!

Hekimoğlu dizisinin final bölümü de açıklandı. Hekimoğlu dizisi 8 bölüm sonra 18 Mayıs tarihinde 50. bölüm ile sezonu kaparken ekranlara veda edecek. Dizinin hayranları sosyal medya hesaplarından Hekimoğlu Final Olmasın etiketi ile seslerini duyurmaya çalışıyor. Dizinin hayranları dizinin online platforma geçmesi ile yapım şirketine ve kanala yoğun baskı yapıyor.

Ancak yapım şirketi yeni sezona 2 yeni dram dizisi hazırlayarak Hekimoğlu'nu gözden çıkardı. Hekimoğlu dizisi kesin olarak 50. bölümde final yapıp sevenlerine veda edecek.