Hercai Aslan diziden ayrılıyor mu? Hercai Aslan AslanBey ölüyor mu Hercai Aslan AslanBey diziden ayrılacak mı ? gibi soruların yanıtları bu akşam yayınlanan hercai dizisi yeni bölümünde çok merakla araştırılıyor . Her hafta cuma günleri geçtiğimiz sezond

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Hercai Aslan diziden ayrılıyor mu? Hercai Aslan AslanBey ölüyor mu Hercai Aslan AslanBey diziden ayrılacak mı ? gibi soruların yanıtları bu akşam yayınlanan hercai dizisi yeni bölümünde çok merakla araştırılıyor . Her hafta cuma günleri geçtiğimiz sezondan beri bizlerle birlikte olan Hercai dizisi Atv ekranlarında Zorlu reyting gününde üst sıralara taşınmayı başarıyor. Bir dargın bir barışık Reyyan ve Hazar her bölümde bir kavga edip bir barışırken hercai dizisinde bu akşam önemli bir ayrılığın yaşanıp yaşamayacağı sorusu soruluyor.


Hercai Aslan diziden ayrılıyor


Hercai Miran aslanbeyin kuzeni Aslan Aslan ey karakteri ile karşımıza çıkan Doğan Bayraktar diziye veda ediyor . Miran ile baştan beri aralarında bir rekabetin yaşandığı Hercai Aslan AslanBey Miran aslanbey' in kuzeni olarak karşımızda çıkmış iken senaryo gereği diziden ayrıldığını sizlere söyleyebiliriz.

8 Ağustos 1995 doğumlu olan  oyuncu Doğan Bayraktar, İstanbul’ludur.. . Nişantaşı Üniversitesi‘nde Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümü eğitimini sırasında 2015 yılında Best Model of Turkey adlı modellik yarışmasına katılan Doğan Bayraktar, Second Runner olarak seçilmiştir. 2017 yılında FoxTv ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisindeki Üstçavuş Selçuk Yenilmez karakteri ile oyunculuk hayatına başlayan Doğan Bayraktar, Hercai dizisindeki Aslan karakteri ile dizide yer almaktaydı.