Hercai bu akşam var mı yok mu? Hercai yeni sezon ne zaman? ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi 11 Eylül yeni bölüm var mı yok mu? Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? ATV ekranlarında yayınlanan Hercai yeni sezon ne zaman? Hercai yeni sezon ne za

Hercai bu akşam var mı yok mu? Hercai yeni sezon ne zaman? ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi 11 Eylül yeni bölüm var mı yok mu? Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? ATV ekranlarında yayınlanan Hercai yeni sezon ne zaman?



Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak?



ATV’nin fenomen dizisi Hercai yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Peki, Hercai yeni sezonu ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Hercai yeni sezonunda neler yaşanacak? Hercai yeni sezonunda oyuncu kadrosuna hangi isimler dahil olacak? İşte detaylar…



ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Hercai yeni sezonu için geri sayım başladı. Pandemi süreci nedeniyle ekran yolculuğuna ara vermek zorunda kalan sevilen dizi, hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizide Ebru Şahin ve Akın Akınözü başrolleri paylaşıyor. İntikamdan doğan bir aşk hikayesinin anlatıldığı Hercai, sosyal medyada en çok takip edilen dizi olarak gösteriliyor. Miran ve Reyyan arasındaki dillere destan aşk hikayesi intikam, nefret ve fedakarlık temalarıyla destekleniyor. ATV yönetimi diğer kanallara oranla dizilerinin start tarihini Eylül ayının son haftasına çekti. Bu nedenle Hercai yeni bölümü 11 Eylül Cuma akşamı ekrana gelmedi.



Diziyi yakından takip eden seyirciler tarafından tepki ile karşılanan bu karar gündem maddesi oldu. Hercai yeni sezon fragmanının yayınlanması ile heyecanlı bekleyişin dozajı da arttı. Hercai yeni bölümlerinde Reyyan ve Miran’ın aşkının devam ettiğine tanıklık edeceğiz. Azize Aslanbey’in gerçek yüzü ortaya çıkmaya başlıyor. Miran, babaannesinin kötü kalpli bir insan olduğunu kabulleniyor. Reyyan ile güzel bir hayat kurma planları yapan Miran, kimliği gizli olan kişinin peşine düşüyor. Kimin, kendilerine yardım ettiğini öğrenmek için harekete geçen Miran, Hazar Şadoğlu’ndan yardım istiyor. Sevdiği adam ve babası arasındaki buzların erimesinden mutlu olan Reyyan, ilk kez huzuru bulduğunu düşünüyor. Miran ve Reyyan arasındaki buzlar eriyor. Hercai yeni sezonda Reyyan’ın hamileliği damgasını vuracak. Aslanbey ailesinde Elif’in ölümü yıkım etkisi yaratıyor. Azize intikam yeminleri ediyor.



Hercai yeni bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!


Hercai yeni sezon bölümleri 18 Eylül Cuma gününden itibaren seyirciyle buluşmaya başlayacak.