Hercai final yapıyor. ATV ekranlarında uzun süre reyting rekorları kıran Hercai dizisi final yapıyor.

Hercai final yapıyor. ATV ekranlarında uzun süre reyting rekorları kıran Hercai dizisi final yapıyor. Cuma akşamı yeni sezonuyla geri dönen Hercai dizisi tüm izleyicisi Kırmızı Oda dizisine kaptırmış. Hem Kırmızı Oda, Hem Ramo hem de Arka Sokaklar adeta Hercai dizisinin ipini çekti.



Senaryo kalmamıştı, yüksek izlenmeye devam ediyordu!



3 sezondur ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi senaryosu biteli çok olmuştu. Ancak ATV ekranlarında o kadar çok izleniyordu ki bir şekilde Hercai dizisi devam ettirildi. Ancak Hercai dizisi ekran macerasını tamamladı. Dün akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen Hercai dizisi adeta reytinglerde tarumar oldu. Hercai dizisi final kararı ATV verdi.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...


Hercai final yapıyor



Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda; Ebru Şahin, Akın Akınözü, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Oya Unustası ile Macit Sonkan'ın yer aldığı Hercai dizisi ekran macerasını tamamladı. ATV final senaryosunu yazın ve 3 yıla yakışır bir final yapalım diyerek sevilen diziyi bitirdi.



Ebru Şahin ve Akın Akınözü fırtınası dindi!



Hercai dizisi yayından kaldırılıyor ancak Ebru Şahin ve Akın Akınözü gibi yeni iki yıldız türk dizi sektörüne kazandırıldı. Ebru Şahin Cedi Osman ile yaşadığı aşkla gündem olurken 3 yıl boyunca Mardin'in de çok güzel reklamı yapıldı.



Hercai Ekim ayının ilk haftası ekran macerasını tamamladı. Hercai bitmesi ardından Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Ramo hariç tüm dizileri adeta ateş hattına attı. TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda, Bay Yanlış ve Babil ve Hercai dizisini yayından kaldırdı yorumları yapıldı.



ilan365.net Dizi Haberleri