Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai dizisi, ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Her hafta Pazar akşamı yeni bölüm yayınlayan Hercai dizisinde heyecan ve aşk hat safada! Hal böyle olunca da dizinin yeni bölümleri, izleye

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai dizisi, ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Her hafta Pazar akşamı yeni bölüm yayınlayan Hercai dizisinde heyecan ve aşk hat safada! Hal böyle olunca da dizinin yeni bölümleri, izleyenler tarafından merakla bekleniyor. İlgi çekici konusu, sürükleyen senaryosu ve başarılı oyunculukları ile Hercai pazar akşamlarının reyting yıldızı olmaya devam ediyor. Dizi bu kadar popülerken, dizinin oyuncuları da sık sık gündeme geliyor. Hercai dizisinin oyuncuları gerek başarıları gerek aşk hayatları gerekse de hayatları ile konuşuluyor. Hercai dizisinin kadın başrol oyuncusu Ebru Şahin ise partneri Akın Akınözü'ne göre daha sık gündeme geliyor ve adından söz ettirmeyi başarıyor.



Hercai dizisinde Akın Akınözü ile birlikte partner olan Ebru Şahin, dizide Reyyan karakterini oynuyor. Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin'in oyunculuk performansı her defasında beğeni topluyor. Diziye yakışan görüşünü ile Reyyan karakteri ile bütünleşen Ebru Şahin, izleyenlerin radarına takılmayı başarıyor. Hercai dizisinin izleyenleri, Ebru Şahin hakkında merak ettikleri konuları araştırmaya başladı. Ebru Şahin'i araştıranlar, başarılı oyuncu Ebru Şahin ile ilgili bilinmeyen detayları ve fotoğrafları ortaya çıkardılar. Ebru Şahin'in daha önce görülmemiş veya az görülmüş olan fotoğraflarına büyük ilgi gösteren takipçileri, Ebru Şahin'in eski hali karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hercai'nin Reyyan'ının Eski Halini Görenler Gözlerine İnanamadı! 

26 yaşındaki Ebru Şahin, yaz ayından beri NBA'da oynayan basketbol oyuncumuz Cedi Osman ile birlikte aşk yaşıyor. 25 yaşındaki milli gururumuz olan basketbolcu Cedi Osman, gönlünü güzel oyuncu Ebru Şahin'e kaptırdı. Genç aşıklar dolu dizgin aşk yaşamaya ve aşklarını sıklıkla sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. Bununla birlikte Ebru Şahin, yer aldığı Hercai dizisinden dolayı da izleyenler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman ile fotoğraflar paylaşmaya devam eder ve aşkını yaşamaya devam ederken takipçileri, Ebru Şahin'in eski fotoğraflarını gün yüzüne çıkardı. Takipçilerinin eski fotoğraflarını paylaştığı Ebru Şahin'in eski estetiksiz hali görenleri şok etti.



Ebru Şahin'in Estetiksiz Hali!

Başarılı oyuncu Ebru Şahin oynadığı dizi ve ilişkisi ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin'in eski fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Ebru Şahin'in daha yeni oyuncu olduğu dönemlerde çekildiği ve paylaştığı fotoğraflar, hayranlarının sıkı araştırmaları sonucunda ortaya çıktı. Güzelliği ile izleyenleri büyüleyen Ebru Şahin'in estetiksiz halleri ise görenleri şaşırttı.



Ebru Şahin'in estetiksiz fotoğraflarına bakıldığı zaman inanılmaz büyük operasyonlar gibi görünmese de, Şahin'in güzelliğine güzellik katacak dokunuşlar yapılmış. 26 yaşında Ebru Şahin'in burun ameliyatı olduğunu görüyoruz. Ebru Şahin eskiden daha büyük ve kemikli olan burnunu yaptırmış. Eskisine göre daha kibar bir burna sahip olan Ebru Şahin'in yeni burnu oldukça doğal duruyor. Ayrıca Ebru Şahin'in eski fotoğraflarına bakıldığı zaman dudak dolgusu yaptırdığını da görüyoruz. Artık hemen hemen genç yaşlı, ünlü ünsüz demeden herkesin yaptırdığı dudak dolgusundan Ebru Şahin de nasibini almış. Ebru Şahin'in eskiden daha düşük ve aşağıya doğru bakan kaşlarının da daha havaya kaldırıldığı ve kavisli bir hale geldiğini gözlemliyoruz. Ebru Şahin'in kaş yanlarına, şakaklarına ve alnına botoks yaptırmış olabileceği düşünülüyor. Ayrıca Ebru Şahin, kaş alım şeklini de değiştirmiş. Bu sayede Ebru Şahin'in yana ve aşağıya doğru olan kaşları artık daha karakteristik ve dik bir hal almış.



Ebru Şahin Kürt Mü? Nereli?

Ebru Şahin esmer teni, kıvırcık saçları ve kalın kaşlarından dolayı Kürt mü diye soruluyor. Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan karakterini oynadığı için Kürt olarak görünüyor. Ancak Ebru Şahin, Türk kökenlidir. Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 İstanbul doğmuştur.

Ebru Şahin Hangi Dizilerde Oynamıştır?


2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)

2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)

2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)

2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)

Ebru Şahin Hangi Filmlerde Oynadı?

2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)

2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)