İşte Benim Masalım Cemal Can halası kim?  Exxen platformunda 2. bölümü ile Bu hafta vizyonda olacak olan Aleyna Tilki cemalcan dizisi İşte Benim Masalım dizisinden son bölümde Cemal Can'ın halası çok merakla araştırılmak daydı .

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
İşte Benim Masalım Cemal Can halası kim?  Exxen platformunda 2. bölümü ile Bu hafta vizyonda olacak olan Aleyna Tilki cemalcan dizisi İşte Benim Masalım dizisinden son bölümde Cemal Can'ın halası çok merakla araştırılmak daydı . İşte Benim Masalım Cemal Can halası kim?  Cemal Can halasını kim canlandırıyor? Sezen Aksu mu Seyyal TAner mi?

1 Ocak itibari ile yayın hayatına başlayan Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunun belki de en çok dikkat çeken gençlik dizisi olan Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın dizisi olarak geçen İşte Benim Masalım 1. Bölümünde Cemal Can'ın bahsettiği ve aleyna tilki'ye ünlü olma yolunda adım attıracak olan isim Cemal Can'ın halası kimdir kim canlandırıyor?

İşte Benim Masalım çekimleri tam sürat devam ederken, 8 bölüm sürecek olan İşte Benim Masalım  Cemal Can halası karakterini kim canlandırıyor ?sorusu nihayet yanıtını buldu. İlk başlarda İşte Benim Masalım Ceman Can halasını Sezen Aksu canlandıracak denilmişti. Ancak teklif, Seyyal Taner'e gittiği açıklandı. Ve İşte Benim Masalım Cemal Can'ın halası kim sorusu böylece yanıtını buldu.

Seyyar Taner kimdir


1952 yılı Şanlıurfa doğumlu olan Seyyal Taner geçmişimizin çok önemli sanatçılarından biri olarak tanınmaktadır 45'lik plakları çok ünlü olan Usta isim Seyyal Taner Bizim Evin Halleri ve Perihan abla dizilerinde de rol almıştır

İşte bu benim Masalım dizisi hakkında


Yönetmen koltuğunda Kıvanç baruönü'nün oturduğu İşte bu benim Masalım dizisinin senaryosunu Deniz Gürlek ve Melek Seven kaleme alıyor . Aleyna Tilki'nin şarkısı İşte bu benim Masalım şarkısından adını aldığı için Aleyna Tilki'nin hayatı üzerine kurulu olabileceği öngörülen dizide Aleyna Tilki annesini kaybetmiş ve müzik konusunda çekinceleri olsa da çok ilerlemek isteyen 11 sınıf öğrencisi olarak karşımıza çıkıyor