Star Tv'nin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev dizisinin detayları geldi! Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer alacağı kadrosunda Can Nergis, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel ve Nejat Uyg

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Star Tv'nin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev dizisinin detayları geldi!

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer alacağı kadrosunda Can Nergis, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel ve Nejat Uygur'un yer aldığı Kağıt Ev dizisinin ayrıntıları ortaya çıktı. Dizi severler merakla Kağıt Ev dizisinin konusunu merak ediyor.

Star Tv'nin yeni dizi O3 Medya yapımcılığında çekiliyor. Diziye dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Başrollerinde Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı dizinin adı belli oldu. Kağıt Ev!

Peki Kağıt Ev dizisinin oyuncuları kim?

Merakla beklenen Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu heyecanı daha da arttırdı. Başrollerinde son olarak Çocukluk diziyle ekrana gelen Erdal Beşikçioğlu ile son olarak Babil dizisiyle ekranlara gelen Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Kağıt Ev dizsinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken, dizinin oyuncu kadrosunda Can Nergis, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel ve Nejat Uygur yer alıyor. Nisan ayında yayınlanması planlanan Kağıt Ev dizisin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Dizinin okuma provası bugün yapılırken diziye dair ayrıntılar paylaşılmadı.

Erdal Beşikçioğlu Şansızlığını Kırabilecek Mi?

Usta sanatçı Erdal Beşikçioğlu son olarak Çocukluk dizisiyle Fox ekranlarında seyirci ile buluşmuş ve dizi reytinglere yenik düşerek 11ç bölümde kalkmıştı. Behzat Ç dizisiyle dizi tarihine geçen Erdal Beşikçioğlu, Kağıt Ev dizisiyle yeniden aynı başarıyı yakalayacak mı merak ediliyor.