Çağatay Ulusoy'un başrolünde oynadığı Kağıttan Hayatlar filmi, izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un kağıt toplayıcısı rolünde oynadığı, Kağıttan Hayatlar filmi, dijital platform olan Netflix'te yayınlanacak.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Çağatay Ulusoy'un başrolünde oynadığı Kağıttan Hayatlar filmi, izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un kağıt toplayıcısı rolünde oynadığı, Kağıttan Hayatlar filmi, dijital platform olan Netflix'te yayınlanacak. Netflix'te yayınlanacak olan filmin konusu, oyuncuları ve karakterleri ise merak konusu oldu. Çağatay Ulusoy'un filminin ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Kağıttan Hayatlar filmi ne zaman ve nerede yayınlanacak? Kağıttan Hayatlar filminde kimler oynuyor, oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var? Kağıttan Hayatlar filminin konusu ne?


OGM Pictures tarafından çekilen Kağıttan Hayatlar filmi sonunda izleyicisi ile buluşuyor. Kağıttan Hayatlar filminin yönetmen koltuğunda ise Can Ulkay oturuyor. Can Ulkay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kağıttan Hayatlar filmi Netflix'te yayınlanacak. Sadece Türkiye'de de değil, tüm dünyada aynı anda yayınlanacak olan Kağıttan Hayatlar filmi gündeme oturdu. Kağıttan Hayatlar filminin yayınlanacağı gören izleyenler, film ile ilgili araştırmalara başladı. Netflix'te yayınlanacak olan hayatın içinden bir film olan Kağıttan Hayatlar ne zaman yayınlanacak? Oyuncuları kim?


Kağıttan Hayatlar Filmi Ne Zaman Yayınlanacak? Nerede Yayınlanacak?

30 yaşındaki usta oyuncu Çağatay Ulusoy, son zamanlarda televizyon ekranlarından ziyade dijital platformlarda yayınlanan projelerde yer almaya başladı. Dijital platformların adeta aranan yüzü haline gelen Çağatay Ulusoy, Netflix'e diziden sonra şimdi de yeni filmi ile gelmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy son olarak Hakan Muhafız adlı dijital platformda yayınlanan dizisiyle izleyici karşısına geçmişti. Hakan Muhafız'ın oldukça büyük başarı yakalaması ve çok izlenmesinin ardından Çağatay Ulusoy şimdi de Netflix'e filmi ile geliyor. Tüm dünyanın beğenisine sunulacak olan Kağıttan Hayatlar filmi ile Çağatay Ulusoy, gündeme geldi. Çağatay Ulusoy'un yeni filmi Kağıttan Hayatlar, Netflix'te yayınlanacağını haftalar öncesinden duyurmuştu. Ancak filmin ne zaman yayınlanacağı ise merak ediliyordu. Kağıttan Hayatlar filminin yayın tarihi belli oldu. Kağıttan Hayatlar ne zaman yayınlanacak, başlayacak?

Çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanan ve efsane bir kadroyla çekilen Kağıttan Hayatlar, Mart ayında izleyici karşısına geçeceğini duyurdu. Kağıttan Hayatlar filmi sonunda net yayın tarihini de açıkladı. Çağatay Ulusoy'un kağıt toplayıcısı rolünde oynadığı yeni filmi Kağıttan Hayatlar, 12 Mart Cuma günü yayınlanacak. 12 Mart Cuma günü Netflix'te tüm dünyaya yayınlanacak olan Kağıttan Hayatlar, izleyicisi ile buluşacak.



Kağıttan Hayatlar Filmi Oyuncu Kadrosu

Netflix'te yayınlanacak olan Çağatay Ulusoy'un yeni filmi Kağıttan Hayatlar'ın oyuncu kadrosu çok merak ediliyor. Kağıttan Hayatlar filminin oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü ve Selen Öztürk gibi isimler yer alıyor. Kağıttan Hayatlar'ın başrollerinde ise Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul yer alıyor. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, filmde kağıt toplayıcısı olan bir genci canlandırıyor. Kağıttan Hayatlar filminde Çağatay Ulusoy'a eşlik eden çocuk oyuncu ise Emir Ali Doğrul oluyor.

Kağıttan Hayatlar Filmi Konusu

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul'un yer aldığı Kağıttan Hayatlar filminin konusu oldukça merak edildi. Filmin adından da anlaşılacağı gibi filmde kağıt toplayıcısı olan gençler anlatılıyor. Sokaklarda kağıt toplayarak yaşamlarını sürdüren insanları konu alan film oldukça dikkat çekti. Sokaktaki çöplerden her gün kağıt toplayan ve yaşam mücadelesi veren gençlerin neler yaşadığı, nelerle baş ettiği anlatılıyor. Ayrıca Kağıttan Hayatlar filminde Çağatay Ulusoy, Mehmet karakterine hayat verir. Genç bir adam olan Mehmet (Çağatay Ulusoy) geçimini sokaktan kağıt toplayarak sağlar. Mehmet'in hayatındaki en önemli destekçisi ise Tahsin Baba'dır. Tahsin Baba'nın destekleri ile hayatına devam eder. Ancak bir gün Mehmet, sokakta kağıt toplarken 8 yaşında küçük bir çocukla tanışır. Mehmet'in Ali adındaki bu 8 yaşındaki çocukla tanışmasından sonra hayatı bambaşka bir yöne evrilir. Kağıttan Hayatlar'ın ana karakteri Mehmet ve Ali, çok yakın arkadaş olurlar. Mehmet adeta Ali'ye aile olur. 8 yaşındaki Ali'nin bir ailesi vardır. Ali ailesinin nerede olduğunu bilmiyordur. Mehmet ise tüm hayatını Ali'nin ailesini bulmaya adar. Mehmet ve Ali karakteri farkında olmadan aralarında bir bağ kuracaktır. Mehmet'in küçük bir çocukla bağ kurması ise hayatını değiştirecektir.



Kağıttan Hayatlar Filmi Nerede Yayınlanacak?

Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul'un başrollerinde oynadığı Kağıttan Hayatlar filmi, diğer pek çok film gibi sinema yerine dijital platformda yayınlanacaktır. Kağıttan Hayatlar filmi, Netflix'te yayınlanacaktır. Film sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada yayınlanacaktır.