Netflix'in yeni filmlerinden olan Kağıttan Hayatlar, 12 Mart Cuma günü izleyicisi ile buluşuyor. Netflix'te yayınlanacak yeni film olan Kağıttan Hayatlar'da usta ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy oynuyor.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Netflix'in yeni filmlerinden olan Kağıttan Hayatlar, 12 Mart Cuma günü izleyicisi ile buluşuyor. Netflix'te yayınlanacak yeni film olan Kağıttan Hayatlar'da usta ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy oynuyor. Filmde Çağatay Ulusoy'a bir de çocuk oyuncu eşlik ediyor. Kağıttan Hayatlar fiminde Çağatay Ulusoy'a Emir Ali Doğrul eşlik ediyor. Kağıttan Hayatlar filminde Mehmet karakterine hayat veren Ulusoy, oldukça dikkat çekiyor. Son olarak Hakan Muhafız dizisinde yer alan Çağatay Ulusoy'un yeni filmi Kağıttan Hayatlar çok merak ediliyor. Peki, Kağıttan Hayatlar Mehmet kimdir? Çağatay Ulusoy, Kağıttan Hayatlar filminde kimi canlandıracak? Kağıttan Hayatlar'ın Mehmet'i Çağatay Ulusoy kimdir? Kaç yaşında?



Sık sık dijital platformlarda yayınlanan dizi ve filmlerle gündeme gelmeye başlayan Çağatay Ulusoy, yine bir dijital platform projesi ile karşımıza çıktı. Netflix'te yayınlanacak olan bir dram filminde başrol oynayan Çağatay Ulusoy, son olarak yine Netflix'te yayınlanan Hakan Muhafız adlı dizide yer almıştı. Başarılı dizi ve filmlerle izleyici karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, yeni filmi ile izleyenleri oldukça etkileyecek. Özellikle romantik ve dram konulu filmlerde yer alan Çağatay Ulusoy, yeni filmi ile izleyenleri gözyaşlarına boğacak. Kağıt toplayarak geçimini sağlayan ve birçok gence de ekmek kapısı açan Mehmet yani Çağatay Ulusoy, yeni filmi ile iddialı bir giriş yapıyor. Kağıttan Hayatlar'ın fragmanını görenler filmi oldukça merak etti. Kağıttan Hayatlar Mehmet'in kim olduğu, hayat hikayesi merak ediliyor. Öte yandan yeni filmi ile gündeme gelen Çağatay Ulusoy'da izleyenlerin aradığı isimlerden oldu. Peki, Kağıttan Hayatlar Mehmet kimdir? Kağıttan Hayatlar'ın Mehmet'i Çağatay Ulusoy kimdir?

Kağıttan Hayatlar Mehmet Kimdir?

Netflix'in yeni filmi Kağıttan Hayatlar, 12 Mart'ta izleyici karşısına çıkacak. Kağıttan Hayatlar'ın iki ana karakteri var. Bunlardan biri Mehmet diğeri Ali. Kağıttan Hayatlar Mehmet'e başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy hayat veriyor. Kağıttan Hayatlar Mehmet genç ve çalışkan bir adam. Sokakta kağıt toplayıcılığı yapan Mehmet, sokakta yaşayan birçok gence de iş imkanı sunuyor. Yanında çalışan çocuklarla ve gençlerle beraber Mehmet gün boyu kağıt topluyor. Mehmet'in hayatındaki en önemli destekçisi Tahsin Baba'dır. Tahsin Baba'nın yanında olması ve desteği ile hayatına devam etmektedir. Kağıttan Hayatlar Mehmet'in hayatına bir anda 8 yaşındaki Ali'nin girmesiyle hayatı bambaşka bir hal alacaktır. Ali, Mehmet'in resmen hayatının merkezi haline gelecektir.



Çağatay Ulusoy Kimdir?

Şimdilerde Kağıttan Hayatlar filminde Mehmet karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy, izleyenler tarafından merak edildi. Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi kim gibi pek çok soru soruluyor. Peki, Çağatay Ulusoy kimdir? Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. 30 yaşında olan Çağatay Ulusoy İstanbulludur. Çağatay Ulusoy'un anne tarafı Boşnak ve baba tarafı Bulgaristan göçmenidir. Çağatay Ulusoy diğer oyuncuların aksine oyunculuk veya tiyatro okumamıştır. Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nden mezun olmuştur. Çağatay Ulusoy katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve bu sayede ünlenmeye başlamıştır. Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olan Çağatay Ulusoy, Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır. Kendisini kariyerinde geliştirmeye adayan Çağatay Ulusoy birçok oyunculuk ve sahne eğitimi almıştır.

Çağatay Ulusoy'un ilk dizisi Adını Feriha Koydum olmuştur. Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Emir karakteri ile ünlenmiştir. Sonrasında Emir'in Yolu, Medcezir, İçerde gibi dizilerde de rol almıştır. Çağatay Ulusoy'un en beğenilen filmi ise Leyla Lydia Tuğutlu ile oynadığı Delibal filmi olmuştur. Çağatay Ulusoy pek çok ödül kazanmış ve başarı yakalamıştır. Çağatay Ulusoy evli mi değil mi diye çok soru soruluyor. Bir dönem Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamış olan Çağatay Ulusoy, evli değildir. Çağatay Ulusoy şimdilerde Duygu Sarışın ile birliktedir. Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın'dır. Çağatay Uulsoy'un boyu 1.88 metredir.



Çağatay Ulusoy Dizileri

2011- Adını Feriha Koydum (Emir Sarrafoğlu)

2012- Emirin Yolu (Emir Sarrafoğlu)

2013- Medcezir (Yaman)

2016- İçerde (Sarp Yılmaz)

2018- Hakan: Muhafız (Hakan Demir, Netflix)

2021- Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı (Semih Ateş, BluTv)

Çağatay Ulusoy Filmleri
2021 Kağıttan Hayatlar

2015 Delibal

2012 Paranoya

2011 Anadolu Kartalları

2010 Recep İvedik 3

2007 Recep İvedik