Ekranlarda cumartesi günü yayınlanan diziler arasında kıyasıya rekabet devam ederken FOX TV Sen Çal Kapımı dizisini hayranlarını üzen haberi Kerem Bursin ve Hande Erçel'e duyurdu! Oldukça mutlu olan Hande  Erçel ve Kerem Bursin kötü haber verildi! Yeni ba

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Ekranlarda cumartesi günü yayınlanan diziler arasında kıyasıya rekabet devam ederken FOX TV Sen Çal Kapımı dizisini hayranlarını üzen haberi Kerem Bursin ve Hande Erçel'e duyurdu! Oldukça mutlu olan Hande  Erçel ve Kerem Bursin kötü haber verildi! Yeni başlayan Kardeşlerim dizisi Sen Çal Kapımı dizinin sonu oldu!

Kardeşlerim zirveye oynuyor!



Cumartesi akşamları zirvede yer alan Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı dizisini zorluyor. Uzmanlar cumartesi günü haftaya Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı dizisini bile geçeceğini düşünüyor. Gönül Dağı dizisi dün gece Totalde 10 ve ABC'de 10.95 reyting alarak gün birincisi oldu! 6 Mart cumartesi reyting sonuçlarında Kardeşlerim damga vurdu. Henüz üçüncü bölümüyle ekrana gelen dizi totalde 8.46 ve ABC'de 5.96 reyting alarak 2. sırada yer aldı. Kardeşlerim dizisi şimdiden Gönül Dağı dizisini zorlarken, kötü haber Sen Çal kapımı dizisinden geldi!

Sen Çal Kapını dizisinden kötü haber!



FOX TV sevilen dizisi Sen çal Kapımı yine bekleneni veremedi. 3.46 ve ABC 4.32 reyting alan dizi hem cumartesi günü hem kanalın en az izlenen dizisi! Sen Çal Kapımı dizisinden kötü haberde buradan geldi! Sen Çal Kapımı dizisi totalde büyük düşüş aşarken AB'de az da yükselse ABC çakıldı! Sen Çal Kapımı dizisi için her an final kararı gelebilir!

FOX TV direnemedi! Hande Erçel ve Kerem Bursin'e haberi duyurdu!

FOX TV çaresiz kaldı! Sen Çal Kapımı dizisi için kanal daha fazla direnemedi. FOX TV çaresiz kalarak Hande Erçel ve Kerem Bursin'e kötü haberi duyurdu!

Sen Çal Kapımı reklam almakta zorlanıyor!

FOX TV sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, reklam almakta zorlanıyor. Bugüne kadar devam etme sebebi maliyeti çok düşük olan bir dizi olmasıydı. Sacece Kerem Bursin ve Hande Erçel'in aldığı paranın toplamadı kadar dizinin gideri var denilebilir. Reklam verenlerin en önemsediği reyting grubu olan ABC'dir ve kanalların ana hedefi bu grubu kapsayak iş yapmaktır.

Total ve AB'de önemli olsa bir dizinin devam etmesi ABC en önemlisidir. Sen Çal Kapımı dizisi en çok hiti AB'den alır, AB grubu gelir grubu yüksek olsa da Sen Çal Kapımı dizisi reklam pastası almak için ayakta tutmaz, özellike totalde yüksek olmanın bir önemi olmasa da AB'de yüksek olmakta diziyi kurtarmaz.

Kardeşlerim dizisi Sen Çal Kapımı dizisine darbeyi burada vuruyor!

Giderin çok düşük olduğu için ve yurtdışı satışlarıyla ayakta duran Sen Çal Kapımı dizisine Kardeşlerim dizisi darbeyi burada vurdu. Çarpan reyting oranı! Cumartesi akşamı tüm pastayı Gönül Dağı dizisi alıyordu. Bir o kadar daha izlenen Kardeşlerim dizisi gelince çarpan reyting oranı devreye girdi. Çarpanı çok düşen cumartesi reytingleri Sen Çal Kapımı dizisini finale götürdü. Pastadan Sen Çal Kapımı dizine kalan çarpan kalmadı!

Hande Erçel ve Kerem Bursin'e duyuruldu!



Kerem Bursin ve Hande Erçel'e yapım şirketi sabah saatlerinde dizinin her an final kararı verebileceğini duyurdu! iki yıldızda oldukça üzülse de bitirmemek için baskı yaptıkları öğrenildi.