Kardeşlerim dizisine bomba transfer! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Kardeşlerim dizisine sürpriz isim katıldı! ATV fenomen dizisi Kardeşlerim dizisinden ayrılan oyuncuları da olacak giden oyuncularda! Ancak Kardeşlerim dizisi yeni katılan isim büyü

Kardeşlerim dizisine bomba transfer! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Kardeşlerim dizisine sürpriz isim katıldı! ATV fenomen dizisi Kardeşlerim dizisinden ayrılan oyuncuları da olacak giden oyuncularda! Ancak Kardeşlerim dizisi yeni katılan isim büyük ses getirdi!

Kardeşlerim dizisine transfer!

Yapımcılığını NG Medya'nın, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği; başrollerini Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy ve Halit Özgür Sarı Kardeşlerim transferine ses getiren transfer! Daha önce televizyonda rekorlar kıran yıldız isim katıldı!

Çağla Şimşek Kardeşlerim dizisinde!

ATV ekranlarında cumartesi akşamı reyting rekorları kıran Kardeşlerim dizisine Çağla Şimşek katıldı! Reyting rekortmeni dizi de Çağla Şimşek, Ayşe karakterini canlandıracak! Kardeşlerim dizisi Ayşe karakteri, Ömer ile aşk yaşamaya geldi! Ömer ve Ayşe aşkı Kardeşlerim dizisine damga vuracak!

Çağla Şimşek hayranları sevinçten havaya uçtu!



Kardeşlerim dizisi yeni bölümde ilk defa görülecek Ayşe karakteri canlandıran Çağla Şimşek hayranları sevilen oyuncuyu ekranda görür görmez sevinçten havalara uçtu!

Çağla Şimşek kimdir?



2002 doğumlu olan Çağla Şimşek aslen İstanbullu. 1.58 boyunda olan güzel oyuncu Elveda Derken dizisiyle ekranlarda göründü. Naz karakteriyle çok sevilen oyuncu, Kayıp Prenses dizisinde Duru karakterini canlandırdı.

Adını Hayat Devam Ediyor dizisiyle duyuran Çağla Şimşek, küçük oyunculuktan büyük rollerin aranan ismi oldu.