Kefaret Melis kimdir Kefaret Can'ın Sevdiği kız Melis kimdir ? Kefaret Melis kim canlandırıyor ? kaç yaşında? ve  Kefaret Melis gerçek adı ne ?gibi sorular kefaret dizisi 3. bölümde de çok meraklı araştırılıyor .

Kefaret Melis kimdir Kefaret Can'ın Sevdiği kız Melis kimdir ? Kefaret Melis kim canlandırıyor ? kaç yaşında? ve  Kefaret Melis gerçek adı ne ?gibi sorular kefaret dizisi 3. bölümde de çok meraklı araştırılıyor . Fox TV ekranlarının pazar Akşamları en çok izlenilen dizisi Ve henüz 3. bölümünün yayınlanması ile adeta herkesi kendine Müptela ettiren Kefaret dizisine dahil olan Melis karakteri çok araştırılırken bizde sizler için Kefaret Melis kimdir Kefaret Melis gerçek adı nedir gibi soruların yanıtlarını Araştırdık

25 film imzası ile karşımıza çıkan ve taa evlerimize kadar uzanan Kefaret dizisinde Melis, Can'ın en yakın arkadaşıdır. Ondan hoşlanan Can birazcık Canının sıkılması ile birlikte hemen Kefaret Melis'in evine koşmaktadır. Babası ile birlikte yaşayan Melis öte yandan Can ile de çok iyi anlaşmaktadır ve evine gelmesinden hiç rahatsız olmamaktadır.

Kefaret Melis kimdir kim canlandırıyor

Katalog çekimlerinden oyuncu olma yolunda ilerlemiş olan Kefaret Melis karakteri araştırınca karşımıza Senay Dede çıkmaktadır.  Senay Dede Kefaret dizisinde Melis karakterine Hayat vermektedir. Yusuf Güney Ajansı oyuncularından olan Kefaret Melis kariyerine burada oluşturmaya başlamaktadır. 2005 yılı doğumlu olduğunu öğrendiğimiz Kefaret Melis Aslan burcudur ve özellikle de karate konusunda çok başarılıdır. 2017 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı dizisi 'Ölene Kadar' ile karşımıza çıkmış sonrasında 'Bizim için şampiyon' ve Şahin Tepesi isimli dizide bizlerle birlikte olmuştur.