Yeni sezonun iddialı dizilerinden Kefaret ilk bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Zengin ve özgün senaryosunu güçlü oyuncu kadrosuyla destekleyen dizi Pazar akşamları saat 20:00’de ekrana geliyor.

Yeni sezonun iddialı dizilerinden Kefaret ilk bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Zengin ve özgün senaryosunu güçlü oyuncu kadrosuyla destekleyen dizi Pazar akşamları saat 20:00’de ekrana geliyor. Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlanan Kefaret dizisinin konusu dram ve gerilim türünde ilerliyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerini paylaştığı dizi de aile bağları, fedakarlık, anne sevgisi ve aşk temaları başarılı bir şekilde işleniyor.

Lise öğretmeni olan Zeynep’in hayatı kızının kaybolmasıyla tamamen değişmiştir. Kocası Ahmet, başarılı bir doktordur. Yeni bir kasabaya tayinleri çıkan çift, iki çocuklarını da yanlarına alarak yeni hayatlarına başlar. Zeynep, hayatında her şeyin yolunda gittiğine inanmaktadır. Kendisini ailesine adayan Zeynep, kızının kaybolmasının ardından deliye döner. Komiser Sinan’ın da yardımıyla kızını aramaya başlayan Zeynep, her yolu denemiştir. Bu arada kocası Ahmet’in kendisini arkadaşı Meltem ile aldattığını öğrenir. Lakin, Zeynep’in için hayatta hiçbir şey kızını bulmasından önemli değildir.

Kızını bulmak için son çare olarak intihar etmeyi planlayan Zeynep, sesini tüm Türkiye’ye duyurmaya çalışmaktadır. Zeynep’i görür görmez etkilenen komiser Sinan ise ona yardımcı olmak için kendisini parçalar. Zeynep, kızının kaçırılmasının arkasında kocasının ilişkilerinin olduğunu acı şekilde öğrenecektir. Ahmet’in kızını bulmak için yeterince yardımcı olmadığına inanmaktadır.

Heyecanın bir an olsun azalmadığı Kefaret dizisinin nerede çekildiği de merak konusu oldu. İstanbul’da gerçekleştirilen çekimler farklı semtleri kapsayacak şekilde geniş tutuluyor. Göl ve orman çekimleri için İstanbul dışına çıkan set ekibi, şehir çekimlerinde ise Sarıyer ve Nişantaşı’nı tercih ediyor.