Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kefaret dizisinin ekranlarda olacağı tarih açıklandı. Hal böyle olunca Kefaret ne zaman başlayacak? Fox TV hangi gün yayınlanacak aranmaya başladı.

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kefaret dizisinin ekranlarda olacağı tarih açıklandı. Hal böyle olunca Kefaret ne zaman başlayacak? Fox TV hangi gün yayınlanacak aranmaya başladı. Öte yandan merak edilen bir diğer konus ise Kefaret dizisinin konu ne? Oyuncuları kimler? oldu. Biz de sizler için haberimizde bu detayları derledik.

Kefaret dizisinin konusu ve oyuncuları

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı dizide Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

Hikaye özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alıyor. Gelelim Kefaret yayın tarihi ne? Kefaret dizisi hangi gün yayınlanacak?



Kefaret ne zaman başlayacak? Fox TV hangi gün

Tanıtımlarıyla bir hayli dikkat çeken Kefaret dizisi pazar akşamları izleyici karşısına çıkacak. Bu yıl Fox TV için oldukça karmaşık geçen pazar akşamlarında reyting pastasının büyük bir bölümü Kefaret sayesinde yenilmeye çalışılacak.

Çünkü normalde Fox TV'de pazar akşamları Savaşçı yayınlanıyordu. ancak yeni sezonda elde kalan üç stok bölümü yayınlanan dizi, atar topar ortadan kaldırıldı. Onun yerine de Fox'ta geçen sezon başlayan Öğretmen dizisi getirildi. Dört haftadır pazarları izleyici karşısına çıkan Öğretmen de istenileni başaramayınca ömrü pek uzun olmadı.

Hızlıca yayından kaldırılan Öğretmen dizisi 15 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak 9. bölümüyle ekranlara veda edecek. İzleyiciler bu durumdan bir hayli rahatsız olsa da geri dönüş olmayacak. Zaten Fox pazar akşamları için yeni bir alternatif bulmuş durumda...

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisi 22 Kasım Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Kefaret, izleyici karşısına çıkabilmek için Öğretmen dizisinin bitmesini bekliyor.

Kefaret dizisi ilk bölümüyle 22 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da izleyicileriyle buluşacak.