Kefaret Nil Anıl kimdir? Kendine güvenen ve babasından kalan şirketin sahibi olan zengin karakter Kefaret Nil Kaç yaşındadır. Kefaret Nil kim canlandırıyor? Kefaret Nil nasıl bir karakterdir.

Kefaret Nil Anıl kimdir? Kendine güvenen ve babasından kalan şirketin sahibi olan zengin karakter Kefaret Nil Kaç yaşındadır. Kefaret Nil kim canlandırıyor? Kefaret Nil nasıl bir karakterdir. Kefaret Nil iyi mi kötü mü? Kefaret Zeynep'in sevdalısı olacak olan Kefaret Komiser Sinan'ın eski sevgilisi karakteri ile bizlerle birlikte olacak olan Kefaret Nil güzelliği ile ön planda olması ile oldukça da akıllı bir karakterdir . ve babasının işini devamttiren ayakları üzerinde durmayı başaran zengin bir karakter olarak bizlerle olacaktır. Peki Kefaret Nil kimdir? Ege kökenli kaç yaşında Ege Kökenli evli mi gibi soruların yanıtları sizlerle.

Araştırmacı yazar sanatçı Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından uyarlanan Kefaret bu akşam büyük sükseler ile yapılan reklamalar sonrasında başlamak üzere. Dizinin oyuncu kadrosu merakla araştırılırken Kefaret Nil Karakteri bu haberimizin ana kaynağı olmuştur. Bu haberimizde size namı diğer Kefaret Nil Anıl kimdir? Ege Kökenli kimdir sorularının yanıtlarını hızlıca vereceğiz.

Kefaret Nil kimdir?


Babasının dişinden tırnağından kazıdığı parayla sahibi olduğu şirkei, babası ölmesi sonrasında tek başına idame ettiren güçlü karakter Kefaret Nil Anıl öte yandan Başkomiser Sinan'ın da eski sevgilisidir. Kefaret Nil iyi mi kötü mü şu sıralar henüz emin olamamakla birlikte dizi de rolü belli olunca haberimizi güncelleyeceğiz.


Ege Kökenli kimdir?


20 Mart 1993 Kırklareli doğumludur. Ege Köken, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde 2 yıl uluslararası ilişkiler okuduktan sonra Haliç Üniversitesi Konservatuarı'nı bitirdi ve basketbol, ​​atletizm, bale ve halk oyunlarıyla ilgileniyor. Ege Köken, 2004 yılında Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı "En İyi Arkadaşım" dizisinde Ece karakteriyle ekranlara çıktı. 2006 yılında Birol Güven'in "Anadolu Kaplanı" dizisinde rol aldı. Yahşi, öğretmen Kemal, Çalık, Asla Vazgeçme, Güneşin Kızları dizisinde rol almıştır. Kalp Atışı dizisinde Bahar Tunç karakterine hayat vermişti.