Fox Tv'nin sevilen dizisi Kefaret son bölümü ile yine seyirciyi hem çıldırttı hem de merak ettirdi. Kendisine onca kötülük eden Meltem'i kurtarmak için tek başına polisten habersiz Arzu ile buluşmaya giden Zeynep'in üzerine suç atılmıştı.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Fox Tv'nin sevilen dizisi Kefaret son bölümü ile yine seyirciyi hem çıldırttı hem de merak ettirdi. Kendisine onca kötülük eden Meltem'i kurtarmak için tek başına polisten habersiz Arzu ile buluşmaya giden Zeynep'in üzerine suç atılmıştı. Hapse giren Zeynep zor durumda kalır.

Başrollerinde Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Kefaret dizisi 19. bölümde yine senaryo beyin yaktı. Son olarak Meltem'i ve bebeğini kurtarmak için Arzu ile görüşmeye giden Zeynep, Zafer'in Arzu'yu vurmasının ceremesini çeker ve hapse girer. Hem Meltem hem de Arzu tetiği çeken kişinin Zeynep olduğunu söyler.

Başka silahla vurulsa da delillerin hepsi Zeynep'i gösterdiğinden olacak ki kahramanımız hapse girer. Meltem ise Zeynep'in evinde bebeği ile sefa sürer. Seyirci bu duruma ciddi saçmalık olarak yorumlar yapsa da senaristler etkileşim iyidir diyerek beyin yakıcı senaryosuna devam eder. Meltem bebeği ve Ahmet tüm bu olanlara rağmen Sude'nin evinde yaşar.

ZEYNEP HAPİSTE ŞİŞLENİR

Kefaret dizisinde Zeynep'in başına gelmeyen kalmamaya devam eder. Zeynep, Meltem ve bebeği kurtarmak için Arzu ile görüşmeye polise haber vermeden tek gider. Burada birde Arzu'nun silahına güzelce el izi bırakır. Zeynep ve Arzu vuranın Zeynep olduğunu söyleyerek tabi ki iftira atar. Akıllara durgunluk veren senaryo Meltem'in Sude'nin evine taşınmasıyla iyice seyirciyi çileden çıkarır.

Bu sırada hapse giren Zeynep, orada zor günler geçirir. Arzu, Zeynep'in infaz emrini verir. Zeynep'i hapiste tuvalette şişlerler. Peki Zeynep ölecek mi? Nurgül Yeşilçay diziden ayrılacak mı? Kefaret dizisi final yapacak mı?

Şimdilik Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılacağına dair bir bilgi edinilmedi. Ancak Kefaret dizisinin senaryosunun iyice seyirciyi çileden çıkarması üzerine bir de Fox'un yeni dizilerine yer açması nedeniyle filan yapacağı konuşulanlar arasında.