Hande Erçel ile Murat Akdoğan'ın oğlu Muratcan Akdoğan ilişkisinin ortaya çıkması sonrası Kerem Bursin ile Melisa Döngel aşkı da ortaya çıktı! Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Kerem Bursin ve Hande Erçel aşkı beklerken sırlar bir bir ortaya döküldü. M

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Hande Erçel ile Murat Akdoğan'ın oğlu Muratcan Akdoğan ilişkisinin ortaya çıkması sonrası Kerem Bursin ile Melisa Döngel aşkı da ortaya çıktı! Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Kerem Bursin ve Hande Erçel aşkı beklerken sırlar bir bir ortaya döküldü. Melisa Döngel ve Hande Erçel daha önce de yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz ile farklı zamanlarda aşk yaşamıştı.

Kerem Bursin Melisa Döngel sevgili mi?

Kerem Bursin ile Hande Erçel arasında aşk dedikodularının itirafını beklerken Hande Erçel ile ünlü iş adamı Murat Akdoğan'ın oğlu Muratcan Akdoğan aşkı ortaya çıktı. Gözler Kerem Bursin'e çevrilirken kulislerde konuşulan Melisa Döngel ile Kerem Bursin aşkının iddiaları da güçlendi.

Kerem Bursin misilleme mi yaptı yoksa gizli aşk artık ortaya mı çıktı?

Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veren güzel oyuncu Melisa Döngel ile Kerem Bursin yaknlaşması daha öncede kulislerde konuşulmuş ancak Hande Erçel ile Kerem Bursin'in yakıştırılması bu iddiaları görmezden gelmeye neden olmuştu. Ancak bugün ortaya çıkan Muratcan Akdoğan ile Hande Erçel birlikteliği Kerem Bursin ile Melisa Döngel aşkını kuvvetlendirdi. Peki bu ilişki Hande Erçel'e misilleme mi yoksa gizlenen aşkın ortaya çıkması mı?

MELİSA DÖNGEL VE HANDE ERÇEL DAHA ÖNCEDE AYNI İSİMLE SEVGİLİ OLMUŞLARDI!

Hande Erçel'in bir dönem aşk yaşadığı Ekin Mert Duymaz'ın Melisa Döngel ile de aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Sen Çal Kapımı dizisinin güzel yıldızları Hande Erçel ve Melisa Döngel bu seferde Kerem Bursin aşkı ile karşı karşıya gelmişti.



Hande Erçel önceki dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisinde beraber rol aldığı Ekin Mert Daymaz ile bir dönem aşk yaşamıştı. Yakışıklı isim Ekin Mert Daymaz'ın bir dönem adı da Melisa Döngel ile anılmıştı. Hande Erçel ve Melisa Döngel'in bu aşklar sonrası Sen Çal Kapımı dizisinde beraber rol alması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

İkili arasında sorun olmadığı görülmüştü ancak iki güzel yıldız daha sonra yine aynı isimle anılmaya başlamıştıi. Kerem Bursin'in adı önce Hane Erçel ile anılmış ancak kulislerde Bursin'in aslında Melisa  Döngel ile yakınlaştığı dizi reklamı için Hande Erçel ile adının anıldığı iddia edilmişti.



MURATCAN AKDOĞAN AŞKI HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARDI

Hande Erçel ile Muratcan Akdoğan'ın aşkı ortaya çıkınca Kerem Bursin ile Melisa Döngel'in de beraberliğini saklamaları için bir neden kalmadı. Kerem Bursin ile Melisa Döngel'in birbirlerinden etkilendiği çok daha önce yazılmış ancak dizinin zarar görmemesi için bu aşk ifşalanmak yerine Hande Erçel ile Kerem Bursin'in adı anılmaya devam etmişti.

Söylentilere göre Melisa Döngel bu haberlerden artık rahatsız oldu ve Hande Erçel'in Muratcan Akdoğan ile ilişkisini yakın çevresine anlattı. Böylelikle Hande Erçel ile Muratcan Akdoğan aşkı yayıldı.