10. Ev Yapım imzalı, Sema Ergenekon’un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise  Osman Kaya’nın oturduğu Kırmızı Kamyon Show TV’de 31 Mart Çarşamba günü ilk bölümü

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...

10. Ev Yapım imzalı, Sema Ergenekon’un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise  Osman Kaya’nın oturduğu Kırmızı Kamyon Show TV’de 31 Mart Çarşamba günü ilk bölümü ile yayınlandı.


Çarşamba günü yayınlanan dizi o gün yayınlanan fenomen diziler karşısında oldukça düşük bir reyting aldı. Çünkü çarşamba günleri  Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz, ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman ve FOX TV'de yeni başlayan Masumiyet dizisi ekranlarda fırtına estiriyor.  Kırmızı Kamyon dizisi de ilk bölümü ile hüsrana uğradı. Bunun üzerine kanal ve yapım şirketi anlaşarak yeni bir karar aldı.


Kırmızı Kamyon dizisinde flaş gelişme!

Düşük reytinglerden sonra yapım şirketi ve kanal anlaşarak dizinin  yayınlanmasını durdurdu. Yayın tarihinin ileri bir tarihe alınmasına karar verildi. Bu nedenle dizinin yeni bölümleri bu haftadan itibaren yayınlanmayacak. Birsen Altuntaş tarafından duyurulan habere göre ise dizinin yeni bölümleri Haziran ayında yeniden  başlayacak.

Kırmızı Kamyon dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır, Feriha Eyüboğlu, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Toprak Sağlam, Ebrar Alya Demirbilek, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınağ ve Kağan Uluca gibi isimler yer alıyor.

Kırmızı Kamyon konusu nedir?

Kırmızı Kamyon dizisinde;  kahraman itfaiyecilerin hikayesi anlatılacak. Sevinçleri, başarıları, üzüntüleri, mücadeleleri ekranlara taşınacak. Dram ve aksiyon türünde olan dizide ayrıca, kızına kavuşmak için hayata tutunan bir babanın duygu yüklü hikayesi izleyici ile buluşacak.



Kırmızı Kamyon dizisi  yeniden ne zaman başlayacak?

Kırmızı Kamyon dizisi Haziran ayında Show TV  ekranlarında 1. bölümünden itibaren yeniden başlayacak.