TV8 ekranlarının çok sevilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Melisa Sözen'in canlandırdığı Alya karakteri ise günden güne iyileşirken; hikayesinin de sonu geliyor.

TV8 ekranlarının çok sevilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Melisa Sözen'in canlandırdığı Alya karakteri ise günden güne iyileşirken; hikayesinin de sonu geliyor. Kırmızı Oda'nın bugün yayınlanan yeni bölümünde Doktor Hanım Alya'nın evine gitti. Hal böyle olunca Kırmızı Oda Alya'nın evi nerede? Kırmızı Oda Alya’nın hikayesi nasıl bitiyor? merak edildi. Biz de izler için bu soruları haberimizde derledik.

Dr. Gülseren Budaycıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan Kırmızı Oda'da Alya'nın hikayesi dikkat çekti. Travmalarla  dolu bir çocukluk geçiren Alya'nın günden güne iyileşmesi ve hikayesinin İstanbullu Gelin'deki Yaz olduğu iddia edildi. Alya'nın anlattıkları gerek konak hikayesi gerek annesi ve babasının hikayesi doğru orantılı bulundu.



Bu haftaki bölümde de Doktor Hanım Alya'yı evinde ziyaret etti. Peki Kırmızı Oda Alya'nın evi nerede? Öte yandan Alya'nın hikayesinin nasıl biteceği de merak edildi.

Eski pasaklı görüntüsünden kurtulmak için çabalayan Alya, evini temizledi. Kendiyle ilgilendi; kuaföre gitti hatta kendine yeni kıyafetler aldı. Tahminimize göre; Alya normal bir hayata dönebilecek.  Bu durumu hep birlikte izleyip göreceğiz...

Kırmızı Oda Alya'nın evi nerede?

Çekimlerinin Beykoz ve Üsküdar’da yapıldığını bildiğimiz dizi Kırmızı Oda da Alya’nın yaşadığı evde yine Beykoz taraflarında.