Kırmızı Oda Binnur Kaya'nın dizideki adı ne? her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin OGM Pictures imzalı sevilen dizisi Kırmızı Oda her cuma yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Kırmızı Oda Binnur Kaya'nın dizideki adı ne? her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin OGM Pictures imzalı sevilen dizisi Kırmızı Oda her cuma yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Madalyon Klinik'te geçen dizide psikolojik sıkıntıları olan insanların yaşadıkları anlatılıyor. Hastalarının dertlerine derman olmaya çalışan Doktor Hanım ise Kırmızı Oda'nın en gizemli karakterlerinden biri aslında. Hala adını bile bilmediğimiz Doktor Hanım'ın özel hayatında da bir takım açığa çıkmamış sıkıntıları var. Ancak onunla ilgili en merak edilen şeylerden biri ismi. Peki Kırmızı Oda Binnur Kaya'nın dizideki adı ne?

Kırmızı Oda Binnur Kaya'nın dizideki adı ne?

Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya, Doktor Hanım karakterine hayat veriyor. Herkesin Doktor Hanım diye bahsettiği bu karakterin gerçek adı ise çok merak ediliyor. Ancak Kırmızı Oda'da Binnur Kaya, Dr. Gülseren Budaycıoğlu'nun ta kendisini canlandırıyor. Bu nedenle senaryoda da adı hiç geçmiyor. O yüzden hem kliniktekiler hem de hastalar Doktor Hanım diyerek kendisine sesleniyor.



Binnur Kaya kimdir? Hangi dizilerde rol aldı

Binnur Kaya, 19 Nisan 1972 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Elazığlı’dır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezundur. Okul döneminde çeşitli tiyatrolarda oynamaya başlayan Kaya, eğitiminin ardından İstanbul’a taşındı.

Bakırköy Tiyatro’sunda çalışmaya başladıktan bir süre sonra, bir arkadaşının önerisiyle Hülya Avşar Show’da Asiye karakterini canlandırmaya başladı. İlk defa Kaynanalar dizisi ile sektöre giriş yapan Kaya, başarılı performansıyla dikkatleri çekti. BKM oyuncu kadrosuna katılan Binnur Kaya, “Dış Kapının Mandalları”, “Çarli”, “Baba Evi”, “İnşaat” “Yabancı Damat”, “Babam ve Oğlum”, “Vavien”, “Küçük Kıyamet”, “Avrupa Yakası”, “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” gibi birçok dizi ve filmde yer aldı.

Şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde bir psikiyatriste hayat veren Binnur Kaya, 1.63 metre boyunda, 57 kilo ve Koç burcudur.