TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyicisinden tam not alan Kırmızı Oda dizisi, nefesleri kesmeye ve izleyicisine soluksuz bir gece yaşatmaya devam ediyor. Kırmızı Oda adlı dizinin başrollerinde; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür Şahin,

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyicisinden tam not alan Kırmızı Oda dizisi, nefesleri kesmeye ve izleyicisine soluksuz bir gece yaşatmaya devam ediyor. Kırmızı Oda adlı dizinin başrollerinde; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı ve Meriç Aral yer alıyor. Başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin konusu da oldukça dikkat çekici ve diğer dizilere kıyasla oldukça farklı. Kırmızı Oda dizisi, psikolojik bir dizidir. Dizide dram ön planda tutuluyor. Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncularının yanı sıra yardımcı oyuncuları da çok beğeniliyor ve seviliyor. Dizide yer alan her karakter ayrı bir hayat hikayesine, ayrı bir etkileyiciliğe sahip. Bunun yanında Kırmızı Oda dizisinde yer alan karakterlere hayat veren oyuncular da oldukça başarılı ve kendisinden söz ettiren isimlerden oluşuyor. Dizide son dönemlerde popüler olan karakter Boncuk'un annesinin kim olduğu ise izleyici tarafından merak edilenlerden oldu. Kırmızı Oda Boncuk'un annesini canlandıran Sultan karakteri hangi oyuncudur ? Kırmızı Oda Boncuk'un annesi Sultan kimdir ? Kırmızı Oda Boncuk'un annesini kim oynuyor ? Sedef Akalın kimdir ? Sedef Akalın hangi dizilerde yer almıştır ?



Kırmızı Oda Boncuk'un annesi Sultan kimdir ?

Sedef Akalın'ın hayat verdiği Kırmızı Oda Sultan karakterinin kim olduğu, izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Kırmızı Oda dizisinde Boncuk'un annesi Sultan'ın kim olduğu merak ediliyor. Kırmızı Oda Boncuk'un annesi Sultan, Cemal'in karısıdır. Cemal, eve misafir getiriyorum diyerek, eve metreslerini getirir. Çocuklarının ve karısının olduğu eve sevgililerini getiren Cemal, çocukların önünde metresleriyle kur yapar. Metresinin bir dediğini iki yapmaz. Çocuklarına ve karısına almadıklarını, metresine alır. Çocuklarına yedirmez, metresine en güzel yiyecekleri alır. Sultan, Cemal'e metresine kızsa da çocukları için sabretmeye çalışır. Ancak Boncuk, annesinin ağlamasına dayanamaz. Babasının metresine kızar. Babası sadece karısı Sultan'a değil Boncuk'a da kızar.

Sedef Akalın kimdir ?

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk'un annesine hayat veren Sultan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Sedef Akalın'ın gerçek hayatta kim olduğu merak ediliyor. Sedef Akalın, 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. 39 yaşında olan Sedef Akalın, oyunculuk eğitimi alır. Oyunculuk eğitimini tamamlayan Sedef Akalın, Eski Hikaye dizisi ile ilk kez dizi-film kariyerine başlar. Sedef Akalın Eski Hikaye dizisinde Feride karakterine hayat verir. Sedef Akalın sonrasında Gülperi dizisinde Özlem karakterine ve şimdilerde de Kırmızı Oda dizisinde Boncuk'un annesi Sultan'a hayat verir. Sedef Akalın'ın boyu 160'dir ve kilosu 70'dir.

Sedef Akalın oynadığı diziler;

Kırmızı Oda- Sultan,

Gülperi- Özlem,

Eski Hikaye- Fahriye.