Kırmızı Oda Can, Boncuk'un hayali mi? Can neden diziye veda ediyor? Boncuk evden kaçıp ona mı gidiyor? her yerde aranmaya başladı. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda'ya son birkaç haftadır Boncuk, hikayesiyle damga vurdu.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Kırmızı Oda Can, Boncuk'un hayali mi? Can neden diziye veda ediyor? Boncuk evden kaçıp ona mı gidiyor? her yerde aranmaya başladı. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda'ya son birkaç haftadır Boncuk, hikayesiyle damga vurdu. Çocukluk travmaları ve Hollanda'daki yalnız ve mutsuz evliliği nedeniyle halüsinasyon görmeye başlayan hatta ermişlerle konuşan Boncuk'un Hollanda'da parkta tesadüfen tanıştığı ve etkilendiği Can da hikayenin belki de en güzel noktası oldu. Ancak Kırmızı Oda'nın 20. bölüm tanıtımları kafaları karıştırdı. Peki Kırmızı Oda Can da ermişler gibi Boncuk'un hayali mi?


Kırmızı Oda Can, Boncuk'un hayali mi?


Dizide Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk, eşi Sadık tarafından evlendikten sonra Hollanda’ya götürülmüş; orada da ilgisiz ve sevgisiz kalmış bir kadın. Çocukluk travması da bir hayli ağır olan ve yurt dışındaki yalnızlığı nedeniyle halüsinasyonlar görmeye başlayan ve 3 ermiş ile konuştuğunu söyleyen Boncuk, sonrasında Can'dan bahsetmeye başladı.

Müzisyen olan Can ile her market dönüşünde parkta konuşan, hatta bir gün çay içmeye bir kafeye bile giden Boncuk, her ne kadar suçluluk duysa da ondan etkileniyor. Ancak Boncuk'un Can ile ilgili anlattıklarının zaman zaman hayal ürünü olduğu düşünülürken; geçen hafta Can'ın birden evlerinin önüne gelmesi herkesi şaşırtmıştı.



Kırmızı Oda 20. bölüm tanıtımında; Can’ın Boncuk’a bir mektup yazdığı görülüyor. Boncuk’un veda etmek için aşağıya çağırdığı mektubu okurkenki gözyaşları ve ardından evden kaçışı hatta Can'la buluşması dikkat çekti. Ancak bu detaylar haricinde izleyicileri en çok Can'ın hayal olmasından korkuyor. Tabii bu durumda ikilinin vedalaşması da Can, Kırmızı Oda'dan ayrılacak mı sorusuna neden oldu.


Kırmızı Oda Can diziden ayrılacak mı?


Kırmızı Oda dizisinde birkaç haftadır yer alan Can, yukarıda da bahsettiğimiz gibi eğer bir halüsinasyon ise Boncuk iyileşmeye başladığı için her an ortadan kaybolabilir. Ancak eğer Can gerçekten kanlı canlı bir adamsa Boncuk'un mutsuzluğuna derman olacak kişi olması muhtemel görünüyor. Eğer Can, Boncuk'u bırakmazsa dizide yer almaya devam edecektir. Tabi bir hayalden ibaretse bu hafta Can'ı izleyip güzel sesini duyduğumuz son bölüm olacaktır.


Kırmızı Oda Can kim? Feyyaz Şerefoğlu kaç yaşında


Ajda Pekkan'ın vokalisti olarak müzik piyasasında bilinen Feyyaz Şerifoğlu, 1991 Rize doğumludur. Feyyaz Şerifoğlu, üniversite eğitimi için Tekirdağ'a gelerek Tekstil Mühendisliği okumuştur.

Feyyaz Şerifoğlu’nun ilk single çalışması “Gidene” ise söz,müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık’ta tüm dijital platform da yerini aldı. Hem şarkıcılık hem oyunculuk yapmaktadır.