Kırmızı Oda Can kimdir? Gerçek adı ne? Feyyaz Şerifoğlu kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda 1 Ocak 2021 akşamı 18.

Kırmızı Oda Can kimdir? Gerçek adı ne? Feyyaz Şerifoğlu kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda 1 Ocak 2021 akşamı 18. bölümüyle ekranlara geldi. Başrolünde Binnur Kaya'nın paylaştığı Kırmızı Oda dizisinde Boncuk'un hikayesi merakla izlenmeye devam ediyor. Bu hafta doktor hanıma; yanında dedeler olmadan Can'ı anlatan Boncuk ilk kez bu kadar duygularını açığa vurdu. Hal böyle olunca Kırmızı Oda Can gerçek adı ne? Feyyaz Şerifoğlu nereli, hangi dizilerde oynadı merak edildi. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...

Dr. Gülseren Budaycıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisine her hafta birbirinden ünlü oyuncular konuk oluyor. Birkaç hafta önce Burcu Biricik diziye Boncuk karakteriyle dahil oldu. Ağır bir psikolojik travması olan Boncuk aslında hayalindeki kişi Can ile Hollanda'da bir parkta tanışmış ancak ona duygularını açmaya çekinmişti. Bugün yayınlanan Kırmızı Oda yeni bölümde de Doktor Hanım'a çekinmeden Can'ı anlatan Boncuk, vedalaştıklarında ne kadar üzüldüğünden de bahsetti. Tüm bu hikayenin ardından Kırmızı Oda'da Can'a hayat veren Feyyaz Şerifoğlu kim? aranmaya başladı.

Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Kaç yaşında


Ajda Pekkan'ın vokalisti olarak müzik piyasasında bilinen Feyyaz Şerifoğlu, 1991 Rize doğumludur. Feyyaz Şerifoğlu, üniversite eğitimi için Tekirdağ'a gelerek Tekstil Mühendisliği okumuştur.
Feyyaz Şerifoğlu’nun ilk single çalışması “Gidene” ise söz,müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık’ta tüm dijital platform da yerini aldı. Hem şarkıcılık hem oyunculuk yapmaktadır.