Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç gibi başarılı oyuncuların yer aldığı popüler dizi Kırmızı Oda'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Heyecanın, gerilimin, göz yaşının ve mutluluğun sık sık yoğun olarak yaşandığı dizide son günlerde b

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç gibi başarılı oyuncuların yer aldığı popüler dizi Kırmızı Oda'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Heyecanın, gerilimin, göz yaşının ve mutluluğun sık sık yoğun olarak yaşandığı dizide son günlerde bir karakter oldukça dikkat çekiyor. Kırmızı Oda'da yer alan ve son bölümlerde oldukça dikkat çeken Sadi izleyenler tarafından merak edildi. Kırmızı Oda'da belinde silahı, adamları ve sert tavırlarıyla kendisini korkulacak bir adam gibi gösteren Sadi hastalığı ile ön plana çıkıyor. Kırmızı Oda'da Delikanlı Sadi olarak tanınan ve kendisini o şekilde tanıtan Sadi, büyük bir hastalık ile mücadele ediyor. Delikanlı Sadi mücadele ettiği hastalığı yüzünden hayatını tam olarak yaşayamıyor ve sık sık sorun ile karşılaşıyor. Öte yandan Sadi, hastalığını bir türlü bulamadığı ve doktorların da bulup tedavi edememesi üzerine Doktor Hanım'ın kapısını çalışıyor. Kırmızı Oda Sadi'nin hastalığının ne olduğu, hastalığının açıklamasının hangi kitapta yer aldığı ve hayat hikayesi merak ediliyor. Kırmızı Oda Delikanlı Sadi hastalığı ne? Hangi kitapta açıklaması var?

TV8 ekranlarında başarılı oyuncu Erkan Petekkaya'nın hayat verdiği Delikanlı Sadi, dizide ön plana çıkan isimlerden biri olmayı başardı. Delikanlı Sadi, geçmişte yaşadığı sorunlardan ötürü günlük hayatında sorunlar yaşıyor. Küçükken yaşadığı travmalar, aile için sorunlar ve yalnız başına büyümesinden dolayı ruhsal hastalıklar edinen Sadi'nin hastalığı merak edilenler arasında. Kırmızı Oda Sadi, diziye ilk geldiği günden beri izleyenlerin dikkatini çeken karakterlerden biri oldu. Dışarıdan bakıldığı zaman çok sert, acımasız ve kötü biri gibi görünen Delikanlı Sadi aslında içinde fırtınalar kopan ve çocukluğunu yaşayamamış bir adam. Hal böyle olunca da geçmişin travmaları, yaşananları ile günümüze sorunlu ve travmatik bir adam olarak gelmiş. Ancak geçmişte bastırdıkları, içinde tuttukları yüzünden şimdiki hayatında büyük sorunlar yaşamaya başlıyor. Kırmızı Oda Delikanlı Sadi, kalp hastalığı yaşadığını düşünerek pek çok hastaneye ve doktora gitse de hastalığına bir türlü tedavi bulamaz. Hastalığına tedavi bulamayan Sadi sonunda çareyi Doktor Hanım'a gelmekte bulur.



Doktor Hanım'ın odasına gelen ve belindeki silah ile dikkat çeken Sadi, hem izleyenleri hem de Doktor Hanım'ı oldukça korkutur. Belindeki siyahla birlikte Doktor Hanım'ın muayenesine gelen Sadi, korku veren bir imaj çizer. Sadi'nin bu korkutucu görüntüsünün altında aslında bambaşka biri vardır. Doktor Hanım Sadi ile konuştukça ve onun geçmişini, hayatını öğrendikçe Sadi'nin hastalığı ile ilgili de teşhis koyacaktır. İzleyenler Kırmızı Oda Delikanlı Sadi'nin hastalığını merak etti. Delikanlı Sadi'nin hastalığının ne olduğu, neden ve neyin sebep olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Kırmızı Oda Sadi hastalığı nedir ?

Kırmızı Oda Delikanlı Sadi Hastalığı Nedir?

TV8 ekranlarının Cuma akşamları ekranlara gelen dizisi Kırmızı Oda tam gaz devam ediyor. Kırmızı Oda'nın son karakterlerinden olan Sadi, dizinin en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Kırmızı Oda Sadi'nin hastalığı ve hastalığına neyin neden olduğu ise izleyenler tarafından araştırılıyor. Kırmızı Oda Delikanlı Sadi'nin hastalığı tamamen ruhsal bir hastalıktır. Geçmişte yaşadığı sorunlar, ailevi problemler ve travmaları sonrası oluşan bir rahatsızlıktır. Kırmızı Oda Sadi'nin hastalığı tıpta panik atak olarak geçiriyor. Halk arasında da yaygın olarak bilinen panik atak hastalığı, Sadi'nin hayatını oldukça etkiliyor. Kırmızı Oda Delikanlı Sadi'nin hastalığı olan panik atak kişide adeta kalp krizi geçiriyor gibi bir etki yapar. Panik atak; kişide aniden çıkan ve kendisini tekrarlayan kişinin korku ve endişe dolu düşüncelerini kontrol edememesi demektir. Panik atak kişide oldukça düşük bir seviyede başlasa da zaman içerisinde şiddeti artar ve kişinin hayatını oldukça olumsuz etkiler.



Kırmızı Oda Sadi Hastalığı Hangi Kitapta Yazıyor?

Kırmızı Oda dizisi bilindiği üzere psikiyatri ve yazar olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlamadır. Kırmızı Oda Delikanlı Sadi'nin hastalığı, Madalyonunun İçi adlı kitapta yer almaktadır.

Erkan Petekkaya Kimdir?

Şimdilerde Kırmızı Oda'da Delikanlı Sadi rolünde oynayan Erkan Petekkaya'nın kim olduğu, hayatı merak ediliyor. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, 12 Aralık 1971 yılında Elazığ'da doğmuştur. Elazığlı olan Erkan Petekkaya aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya 50 yaşındadır. Erkan Petekkaya'nın genç görünümü ve yakışıklılığı ile 50 yaşında olduğuna kimse inanmıyor. Çocukluğunu İstanbul'da geçirmiştir. Ailesi ile birlikte İstanbul Anadolu yakasında yaşayan Erkan Petekkaya, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda eğitim görmüştür. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olan Erkan Petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu Devlet Tiyatroları oyuncusudur. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya oyunculukta olan başarısını ailesinde de sürdürüyor. 2003 yılında eşi Didem Petekkaya ile evlenen Erkan Petekkaya, eşi Didem Petekkaya ile hala evlidir. Erkan Petekkaya'nın güzel evliliğinden 1 tane de çocuğu vardır. Erkan Petekkaya'nın Cem Cano Petekkaya adında bir oğlu vardır. Erkan Petekkaya birçok dizi ve filmde yer almıştır. Çoğunlukla kabadayı, iş adamı ve sert karakterleri oynayan Erkan Petekkaya oldukça başarılı bir oyuncudur. Erkan Petekkaya'nın boyu 1.89 metredir.



Erkan Petekkaya Dizileri

2012- Dila Hanım - Rıza Bey

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki - Ali Akarsu

2010 Hanımeli Sokağı - Osman

2009 Hanımın Çiftliği - Milletvekili

2009 Gecenin Kanatları - Cemal

2009 Bahar Dalları - Balıkçı

2008-2009 Sonbahar - Galip Türker

2007 Sessiz Fırtına - Yiğit Sancaktır

2005 Köpek - Yılmaz

2005 Beyaz Gelincik - Ömer Aslanbaş

2003 Taştan Kalp - İsmail - Televizyon filmi

2003 Serseri - Bülent

2003 Japonyalı Gelin - Ömer

2003 Bedel

2001 Aşkına Eşkiya Sadocan

1999-2002 Aynalı Tahir - Kadir Arslan

1998 Güzel Günler - Talat