Kırmızı Oda dizisi Melek kimdir? Melihanın Kızının gerçek adı ne her yerde aranmaya başladı. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Dr.

Kırmızı Oda dizisi Melek kimdir? Melihanın Kızının gerçek adı ne her yerde aranmaya başladı. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Dr. Gülseren Budaycıoğlu'nun hikayelerinden derlenen Kırmızı Oda herkesi ekran başına kitlemeye devam ediyor. Dram yüklü hayat hikayesiyle dikkat çeken Meliha'nın kendisine destek olan kızı Melek de dikkat çekiyor. Haliyle izleyiciler Kırmızı Oda dizisi Melek kimdir? Melihanın Kızı kim? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Hadi gelin birlikte bakalım...





Kırmızı Oda Melek kimdir? Gerçek adı ne



Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği TV8 ekranlarında her Cuma yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Melek, Meliha’nın kızıdır. Melek, Meliha’nın annesine çok benzemektedir. Güzelliğiyle, havalı halleriyle annesini hatırlattığı için Meliha kızına öfkelidir. Bir gün aynı şeyleri o da yaşar diye ödü kopmaktadır. Melek sadece güzelliği ile değil annesine asi davranışlarıyla annesini zor durumda bırakır.



Nilsu Yılmaz, Kırmızı Oda dizisinde Melek rolüne hayat vermektedir. Daha önce “Payitaht Abdülhamid” dizisinde Dilruba karakteriyle dikkat çeken güzel oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. “Ufak tefek Cinayetler”, “20 Dakika”, “Davetsiz Misafir” adlı yapımlarda rol alan oyuncu Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almaktadır.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…


Nilsu Yılmaz'ın daha önce yer aldığı yapımlar




  • Kırmızı Oda (Melek) – 2020

  • Payitaht Abdülhamid (Dilruba) – 2019 / 2020

  • Ufak Tefek Cinayetler – 2018

  • 20 Dakika – 2013

  • Davetsiz Misafir – 2013