Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlama olan, TV 8 ekranlarında her cuma  yayınlanan, yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu, senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Verda Pars tarafından kaleme alınan ve yapımını Onur Güvenatam'ın üs

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlama olan, TV 8 ekranlarında her cuma  yayınlanan, yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu, senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Verda Pars tarafından kaleme alınan ve yapımını Onur Güvenatam'ın üstlendiği Kırmızı Oda dizisinde flaş değişiklikler yaşandı!



Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı reyting rekortmeni dizisinin kadrosunda bir ayrılık yaşandı. Yönetmen koltuğunda oturan Cem Karcı diziden ayrıldı.

Yönetmen değişikliği!

Cem Karcı yönetmen koltuğunu  Benal Tairi'ye devretti. Kırmızı Oda dizisinin yeni yönetmeni  Benal Tairi oldu.



Sadi'nin rolü uzatıldı!

Erkan Petekkaya tarafından canlandırılan Sadi rolü izleyici tarafından ilgi ile izlendi.  Usta oyuncu Erkan Petekkaya'nın performansı takdir topladı. Sadi rolü çok sevilince 5 bölüm olarak girdiği dizideki rolü uzatıldı. Delikanlı Sadi rolü ile büyük beğeni toplayan Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'ya damga vurmaya  bir müddet daha devam edecek.

Kırmızı Oda dizisinde oyuncu kadrosu her bölüm değişse de; Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç tüm bölümlerde yer alan başrol oyunculardır. Kırmızı Oda her hafta TV 8 ekranlarında cuma günü saat 20:00'de yayınlanmaktadır.