TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda bu hafta 6. bölümüyle ekranlara gelecek.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda bu hafta 6. bölümüyle ekranlara gelecek. Her hafta yepyeni karakterleri yepyeni hikayeleriyle izleyicileri ekran başına kitleyen Kırmızı Oda dizisinde merak edilen konulardan biri de Doktor Hanım'ın eşi oldu. Peki Kırmızı Oda Doktor Hanım'ın eşi kim? Gerçek adı ne? İşte detaylar...

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin kadrosunda Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan bulunuyor. Çekimleri İstanbul'da devam eden dizide psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştiriliyor. Kırmızı Oda'da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralıyor. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler buluyor.

Öte yandan Kırmızı Oda dizisinde geçtiğimiz hafta tam bölüm biterken Doktor Hanım'ın eşi ortaya çıktı. Doktor Hanım ile el ele tutuşup acı bir haber sonrasında gün batımı izleyen çift acının da tatlıyla birlikte olduğunu ve sevgiyle her sıkıntının aşılacağını gözler önüne serdi.

Zaten dizide uzun süredir Binnur Kaya'nın partneri kim olacak büyük bir heyecanla bekleniyordu. İşte o isim nihayet ortaya çıktı. Hal böyle olunca Kırmızı Oda Doktor hanım'ın kocasının adı ne? Hangi oyuncu calandırıyor

Kırmızı Oda Doktor Hanım'ın eşi kimdir?

Kırmızı Oda Doktor Hanım’ın eşine usta oyuncu Levent Özdilek hayat veriyor. Son olarak Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde Pudra Hakkı’yı canlandırmış olan Levent Özdilek, “Meleklerin Aşkı” dizisinde Melek’in babasına hayat vermiştir.

Levent Özdilek, Mart 1955 yılında Adana ilimizde hayata gözlerini açmıştır. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

Usta oyuncu, bu sektöre 1967 yılında Benim Adım Kerim  adlı sinema filminde Kendi adı ile yani Levent karakterini canlandırarak başladı. 1967 yılından 2000’li yıllara kadar neredeyse 20 projede kimi zaman bölüm oyuncusu olarak kimi zaman seslendirme sanatçısı olarak  yer almıştır.

2009 yılında Arka Sokaklar dizinde Faruk Başkomiseri canlandırmıştır. Yine 2009 yılında Kavak Yelleri  dizisinde Cem Ergün karakteri ile 3 sezon oynama başarısı göstermiştir.

Adanalı dizisinde Maraz Alinin Babası rolünü canlandırmış olan oyuncu, 2017 yılında ise Aslan Ailem dizisinde Tayfun Olgun karakterini canlandırmıştır.