TV8'in geçtiğimiz haftalarda başlayan yeni dizisi Kırmızı Oda tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Son olarak 3.

TV8'in geçtiğimiz haftalarda başlayan yeni dizisi Kırmızı Oda tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Son olarak 3. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kırmızı Oda'da psikiyatristin -Binnur Kaya- hastalığı ne? Derdi mi var? Hikayesi gizemi nedir? çok merak ediliyor.

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin kadrosunda Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan bulunuyor. Çekimleri İstanbul'da devam eden dizide psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. Kırmızı Oda'da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.



Kırmızı Oda 3. bölümünde; Meliha ve Mehmet'in acı dolu hikayeleri herkesi gözyaşlarına boğarken, Alya ile ilgili detaylar da git gide çözülmeye başlandı. Ancak son bölümde Binnur Kaya'nın hayat verdiği doktorun hayatında her şey harikaymış gibi görünmesine göre, onun da bir derdi olduğu ortada.

Yalnız bir yaşam süren Kırmızı Oda dizisinin klinik psikiyatri doktoru, kendi doktorunu aradı ve nasıl olduğunu sordu. Doktorla görüşmesinin detayları yeni bölümde ortaya çıkacak olan doktorun bir derdi olduğu ise izleyenleri heyecanlandırdı. Konuyla ilgili sosyal medyada da tweetler atıldı.

Kırmızı Oda Psikiyatrist Nasıl Bir Karakter?

Dizide Binnur Kaya'nın hayat verdiği psikiyatr, bugüne zorluklarla belki de acılarla gelmiş bir kadına hayat veriyor. Bununla birlikte mesleğinin gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan ve herkesin derdiyle dertlenen bir karaktere sahip olan doktor, hastalarıyla özel olarak ilgileniyor. Öte yandan son bölümde anladığımız kadarıyla Kırmızı Oda'nın Doktor'unun kendinin de bir derdi var ancak bunu kimse bilmiyor. Hatta Doktor Hanım, bu durumu kimseye belli etmemeye çalışıyor.

Kırmızı Oda'nın Doktor'u Binnur Kaya kimdir?

Binnur Kaya 19 Nisan 1972 tarihinde başkent Ankara’da doğmuş bir dizi ve tiyatro oyuncusudur. Aslen Elazığlı olan Binnur Kaya 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Daha sonra uzun yıllar farklı tiyatrolarda sahne alan Binnur Kaya ilk televizyon deneyimini Kaynanalar dizisi ile yaşamıştır. İki yıl boyunca komedi içerikli Avrupa Yakası dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu sayısız dizi ve filmde rol almıştır.