Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama? Kırmızı Oda dizisi kitabın yazarı kim? TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi rekorlar kırıyor. Acun Ilıcalı, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra aynı kişinin bir kitabını daha ekrana gelmesiyle rekorlar k

Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama? Kırmızı Oda dizisi kitabın yazarı kim? TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi rekorlar kırıyor. Acun Ilıcalı, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra aynı kişinin bir kitabını daha ekrana gelmesiyle rekorlar kıran Kırmızı Oda dizisinin kitabı ve yazarı merak ediliyor.



TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisi rekor kırıyor. İnsan hayatında herşeyin yer aldığı Kırmızı Oda dizisi her geçen gün merak ediliyor. Peki Kırmızı Oda dizisiyle ilgili en çok merak edilen bilgileri sizlere derleidk. Bu bilgi de Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama? Kırmızı Oda yazarı kim? soruları oldu!



Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama?



Kırmızı Oda kitabı Madalyonun İçi kitabından uyarlama bir dizisi. Madalyonun için kitabı yazarı Gülseren Budayıcıoğlu'dur. Peki Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu tanıyalım!



Gülseren Budayıcıoğlu kimdir?

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?


Gülseren Budayıcıoğlu, 1947 Ankara doğumludur. 1966 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. TRT ankara radyosu ve televizyonuna henüz öğrenciyken spiker ve sunucu olarak giren Budayıcıoğlu, Ankara'da serbest hekimlik de yapmıştır.



İşte o kitap!