TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, 25 Aralık Cuma akşamı 17. bölümüyle ekranlara gelecek.

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, 25 Aralık Cuma akşamı 17. bölümüyle ekranlara gelecek. OGM Pictures'ın yapımcılığını, Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınıyor. Kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan’ın yer aldığı dizi gerçek hayat hikayelerini anlatıyor.

Her bölümünde birbirinden farklı ünlü isimlerin rol alacağı Kırmızı Oda yeni bölümde Aslıhan Gürbüz izleyici karşısına çıkacak. Dizide Kumru adlı bir kadına hayat verecek olan Evrim Alasya, tanıtımlardaki performansıyla bir hayli dikkat çekti. Peki Kırmızı Oda Kumru kimdir? Aslıhan Gürbüz  hangi dizilerde oynadı? Kaç yaşında


Kırmızı Oda Kumru kimdir?


Kırmızı Oda dizisindeki Kumru, diğer karakterler gibi Madalyon kliniğe danışan olarak gelecek. Henüz hakkında çok bilgi sahibi olmasak da Kumru'nun hikayesi şöyle başlayacak. Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi (Fahri Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Tanıtımda gördüğümüz kadarıyla Kumru ve eşinin büyük sorunları olacak. Bu nedenle hikayesi bir hayli dikkat çekeceğe benziyor.

Yukarıda da söylediğimiz gibi Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterini Aslıhan Gürbüz canlandıracak.

Kırmızı Oda'nın Kumru'su Aslıhan Gürbüz kimdir? Kaç yaşında 

Aslıhan Gürbüz,16 Şubat 1983, Çanakkale, Türk, tiyatro ve sinema oyuncusu.

5 yaşında babasının işinden dolayı İstanbul'dan Bursa'ya taşınma kararı aldılar. Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda okudu.Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.



2009 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan ve yönetmenliğini Ulaş İnaç'ın yaptığı Bir Bulut Olsam dizisinde rol aldı.Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe"yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde "Deniz", Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan" karakterlerini canlandırmıştır.

Temmuz 2011'de oyuncu Kerem Kupacı ile evlenen Aslıhan Gürbüz 2014'te ayrıldı. Uzun yıllar sağlık sorunları yaşayan Gürbüz, son 2-3 yıldır Ayvalık'ta doğa ile iç içe yaşıyor.

Aslıhan Gürbüz'ün rol aldığı yapımlar

2004 Büyük Buluşma/ Seda
2008 Gonca Karanfil/ Gonca
2009 Bir Bulut Olsam/ Asiye Bulut
2010 - 2012 Yahşi Cazibe/Cazibe Abbasova
2014 Zeytin Tepesi /Deniz Gökçener
2015 - 2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem /Halime Sultan7
2017 Ufak Tefek Cinayetler/ Merve 7

Sinema ve TV Filmleri
2009 Kanal-İ-Zasyon /Nazlı
2011 Labirent/Ayla
2016 Kor /Emine