TV8 ekranlarının yeni dizisi Kırmızı Oda 4 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek.  OGM Pictures'ın yapımcılığını, Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda, Dr.

TV8 ekranlarının yeni dizisi Kırmızı Oda 4 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. OGM Pictures'ın yapımcılığını, Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınıyor. Kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan’ın yer aldığı dizi gerçek hayat hikayelerini anlatıyor. 



Her bölümünde birbirinden farklı ünlü isimlerin rol alacağı Kırmızı Oda ilk bölümde Evrim Alasya izleyici karşısına çıkacak. Dizide Meliha adlı bir kadına hayat verecek olan Evrim Alasya, tanıtımlardaki performansıyla bir hayli dikkat çekti. Peki Kırmızı Oda Meliha kimdir? Evrim Alasya hangi dizilerde oynadı? Kaç yaşında





Kırmızı Oda Meliha kimdir?



Kırmızı Oda dizisindeki Meliha konusunda henüz net bir bilgimiz yok. Ancak tanıtımlardan anladığımız kadarıyla Meliha saplantılı kocası yüzünden sıkıntılı günler geçirmiş hatta hayatından vazgeçmeyi bile düşünmüş bir kadın... Bu nedenle hikayesi bir hayli dikkat çekeceğe benziyor.

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!


Yukarıda da söylediğimiz gibi Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterini Evrim Alasya canlandıracak.



Kırmızı Oda'nın Meliha'sı Evrim Alasya kimdir? Kaç yaşında 




2 Ağustos 1979 İzmir doğumlu olan Evrim Alasya, Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır. Ihlamurlar Altında, Gece Sesleri, Gönülçelen, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Güneşin Kızları dizilerinde çeşitli karakterleri canlandıran oyuncu ayrıca; Başka Semtin Çocukları, Kurtlar vadisi - Muro , Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine  filmlerinde de yer almıştır.