Kırmızı Oda dizisinde belki de en çok merakla araştırılan karakter idi Meliha. PekiKırmızı Oda  Meliha karakteri öldü mü.

Kırmızı Oda dizisinde belki de en çok merakla araştırılan karakter idi Meliha. PekiKırmızı Oda  Meliha karakteri öldü mü. TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin en dikkat çeken karakteri Meliha kızının ortaya çıkması akabinde tam intihar edecekken bunu yaşaması ile birlikte herkes Kırmızı Oda Meliha intihar etti mi? Kırmızı Oda Meliha öldü mü? Kırmızı Oda Meliha ölecek mi? sorularını meraklı araştırırken, dün akşam yayınlanan Kırmızı Oda 7. bölümünde de Meliha karakteri çok sıklıkla araştırıldı. Çünkü bilindiği üzere kırmızı oda geçtiğimiz bölümlerde Meliha Doktor Hanım'ı arayıp helallik istemişti.



Geçtiğimiz hafta Kırmızı Oda Meliha'nın Doktor hanıma yaptığı itiraf herkesi çileden çıkartmıştı. Kızının yangında öldüğünü zanneden Meliha, tam intihar edeceği sırada annesinin önüne geçmesi herkesin ağzını açık bırakmıştı. Yaşanan bölüm sonrasında herkes Kırmızı Oda Meliha öldü mü? kırmızı oda Meliha ölecek mi ? sorusuna meraklı araştırırken Evrim Alasya'nın diziye veda edeceği de ortaya çıktı.



Kırmızı Oda Meliha karakterine can veren Evrim Alasya son günlerin belki de en çok konuşulan ismi olmuşken Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakteri için 16 Ekim 2020 tarihinde son görünmüş oluyor. Meliha'nın yıllar sonra gönlünü verdiği necdet'in kendisini aldatması sonrasında Doktor hanımın Tavsiyelerine uyarak kocası ile arasına düzelse de öldükten 3 gün sonra Necdet hayatını kaybediyor. 



Kırmızı Oda Meliha'nın Kızı Melek öldü mü ölecek mi

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!


Kırmızı Oda dizisinde belki de en çok dikkat çeken isim olan Kırmızı Oda Meliha'nın Kızı Melek bilindiği üzere çıkan yangında öldü zannediyordu. Yıllar Sonra doktor hanıma tedavi olmak için gelen Meliha tam intihar edeceği sırada kızı karşısına çıkmıştı. Yangının çıktığı gece evden kaçmış olan Melek herkesi kandırmıştı Meliha'nın kızı Melek'in erkek arkadaşıyla birlikte kaçtığı öğrenildi