TV8’in yeni dizisi Kırmızı Oda seyirciden tam not almayı başardı. Psikolojik gerilim türünde ilerleyen Kırmızı Oda dizisi karakteriyle dikkat çekti.

TV8’in yeni dizisi Kırmızı Oda seyirciden tam not almayı başardı. Psikolojik gerilim türünde ilerleyen Kırmızı Oda dizisi karakteriyle dikkat çekti. Peki, Kırmızı Oda Tuna kimdir? Tuna karakterinin hikayesi nasıl ilerleyecek? Tuna’yı canlandıran Gülçin Kültür kaç yaşındadır? Gülçin Kültür’ün sevgilisi var mı? İşte detaylar…



Kırmızı Oda Tuna kimdir? Gülçin Kültür kaç yaşında, nereli?



Kırmızı Oda ekran yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan dizi psikolog hasta ilişkilerini başarılı bir şekilde aktarıyor. TV8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda güçlü oyuncu kadrosuyla da öne çıkıyor. Her hafta farklı oyuncuların konuk olarak katıldığı dizinin başrolünde Binnur Kaya yer alıyor. Kırmızı Oda dizisinin kemik oyuncu kadrosu da performanslarıyla merak uyandırmayı başardı. Özellikle Gülçin Kültür’ün hayat verdiği Tuna karakterinin öne çıktığı görüldü. Kırmızı Oda Tuna karakteri Doktor Hanım’ın en yakınındaki insanlardan birisi olarak karşımıza çıktı. Gülçin Kültür başarılı oyunculuk performansıyla seyircinin ilgisini cezbetti.



1988 Kırklareli doğumlu olan oyuncu uzun yıllar boyunca Ankara’da yaşadı. Küçük yaşlardan itibaren tiyatroya yakından ilgi duymasına rağmen profesyonel oyuncu olmayı düşünmedi. Eğitim hayatına Hacettepe Üniversitesi’nde Gıda Mühendisliği okuyarak başladı. Akabinde de ODTÜ’de araştırma görevlisi olarak çalıştı. Ankara’daki tiyatrolarla yakından ilgilenen Gülçin Kültür, hobi olarak oyunculuk yapmaya başladı. Hayatını değiştiren olaylarda bu esnada yaşandı. Ünlü oyuncu Ercan Kesal ile yolu kesişti. Ani bir kararla yeniden üniversite sınavlarına giren Gülçin Kültür, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü burslu olarak kazandı. Ekrandaki ilk deneyimi ise Gülperi dizisiyle oldu. Tolga Karaçelik’in yönetmenliğini üstlendiği Kelebekler filminde Hatice karakterine hayat verdi. Ankara Film Festivali tarafından ‘’en iyi yardımcı kadın oyuncu’’ ödülüne layık görüldü. Kırmızı Oda dizisindeki Tuna karakterini çabasız ve doğal canlandıran Gülçin Kültür, performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.



Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…