TV8'in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda Yavuz kimdir? Kırmızı Oda Yavuz gerçek adı ne? Kırmızı Oda Yavuz kaç yaşında? Kırmızı Oda dizisinde Yavuz karakterini canlandıran oyuncu kim? Kırmızı Oda Kumru kim? Kırmızı Oda Kumru sevgilisi gerçek adı ne? Bo

TV8'in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda Yavuz kimdir? Kırmızı Oda Yavuz gerçek adı ne? Kırmızı Oda Yavuz kaç yaşında? Kırmızı Oda dizisinde Yavuz karakterini canlandıran oyuncu kim? Kırmızı Oda Kumru kim? Kırmızı Oda Kumru sevgilisi gerçek adı ne? Bora Koçak nereli?

OGM Pictures yapımcılığımı yaptığı Kırmızı Oda dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bol acıtasyonlu Kırmızı Oda dizisi tepki gösterilen tecavüz, şiddet gibi dizilerden daha da vurucu senaryo ve çekime olsa da çekiminin loş olması, oyuncuların entelektüel olması, psikolog gibi detaylarla yeni nesil AB izleyicisini de kendini çekmiş durumda.

Peki Kırmızı Oda dizisinin Yavuz'u kimdir? Kırmızı Oda dizisi Kumru'nın sevgilisi gerçek adı ne?

Kırmızı Oda dizisinde Kumru’nun evlenmek için kaçtığı Yavuz karakterine hayat veren oyuncu Bora Koçak merak edildi. Kırmızı Oda dizisinde Yavuz kakakterine hayat veren Bora Koçak nereli? Bora Koçak kaç yaşında?

Kumru ilk aşkı Yavuz ile İstanbul’a kaçar. Yavuz ile Kumru dayıoğlu Metin’in evine giderler. Yavuz, Kumru’yu yalnız bırakıp iş arama bahanesiyle Kumru'nun altınları çalarak kumar oynama gider ve Kumru ve Metin'i evde sürekli yalnız bırakır. Bir gün Yavuz Metin'i Kumru’ya saldırırken yakalar ve evden ayrılırlar. Yavuz bu sefer Kumru'yı başka bir adamla yalnız bırakır. Kumru, Yavuz’un kendisini satmak için getirdiğinden habersizdir.


KIRMIZI ODA YAVUZ, BORA KOÇAK KİMDİR?


Kırmızı Oda dizisinde Yavuz karakterine hayat veren Bora Koçak, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunudur. Bora Koçak İngiltere’de The Arts Institute’da tiyatro eğitimi almıştır.


Bora Koçak; Sakarya Fırat, Kaçak, Merhamet, Altınsoylar, Muhteşem İkili gibi dizilerde rol almıştır. Bora Koçak ayrıca Uzun Hikaye  filminde yer almıştır.