Kırmızı Oda Yiğit kimdir? Selvi'nin oğlu neden öldü çok merak edildi. Cuma akşamlarının çok sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 14.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Kırmızı Oda Yiğit kimdir? Selvi'nin oğlu neden öldü çok merak edildi. Cuma akşamlarının çok sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 14. bölümüyle ekranlara geldi. Evden çıkamayan Selvi'nin hikayesini anlatmaya devam ettiği dizide Selvi, büyük oğlu Yiğit'in nasıl öldüğünü anlattı. Peki Kırmızı Oda Yiğit nasıl bir çocuktu?

Kırmızı Oda dizisinde Yiğit, Selvi’nin büyük oğludur. Mert’in aksine daha asi bir kişiliği olan Yiğit, annesinin dışarıya çıkamamasına çok üzülmektedir. Selvi onlar üzülmesin diye dışarı çıktığında fenalaşır. Yiğit de ailesi de bu duruma anlayış gösterir.

Yiğit babasının annesine yaptıklarını görüp ona iyice öfkelenmektedir. Büyüdüğünde de babasına vurmaya çalışınca babası Rıza, ondan çekinir hale gelmiştir. Bir akşam babasından arabayı alıp giderler. trafik kazasında Yiğit vefat edince Selvi deliye döner ama dışarı çıkamayan Selvi, oğlunun cenazesine dahi gidemez.  Bu da onu kahreder. Gelelim Kırmızı Oda Yiğit kimdir? Gerçek adı ne



Kırmızı Oda Yiğit kim? Gerçek adı, yaşı

Kırmızı Oda Yiğit karakterine Ferhat Doruk Nalbantoğlu hayat veriyor. Doruk Nalbantoğlu, Adana Devlet Tiyatrosuna kayıtlı bir oyuncu. 2016 yılında dünya evine giren Doruk Nalbantoğlu, Beşiktaşlı ve bir kızı var.

Yolunda A.Ş. : Çinçin Bağları adlı sinema filminde Serbülent ile hafızalara yer edinen oyuncu, Macun Hokkası, Sevgili doktor, Bu Da Geçer Yahu, Muammer Muammer, Define Adası, Yarınlara Geç Kalmadan, Ahu Zelha adlı yapımlarda da rol almıştır. Son olarak “Çukur” dizisinde İsa rolüyle büyük beğeni toplamıştır.