TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı dizisinde heyecan bitmek bilmiyor. Reyting rekortmeni dizilerden olan ve yayınladığı gün rakiplerine fark atan Gönül Dağı dizisine yeni bir oyuncu transfer oldu.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı dizisinde heyecan bitmek bilmiyor. Reyting rekortmeni dizilerden olan ve yayınladığı gün rakiplerine fark atan Gönül Dağı dizisine yeni bir oyuncu transfer oldu. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'na yeni katılan oyuncunun kim olduğu, hangi karaktere hayat vereceği ve oynayacağı karakterin kim olacağı merak ediliyor. Gönül Dağ dizisine katılan yeni kadın oyuncu, dizide dengeleri değiştirecek mi, nasıl biri olacak araştırılmaya başlandı. Peki, Gönül Dağı'na yeni katılan oyuncu kim? Gönül Dağı Fadime karakterini oynayacak olan oyuncu kim? Cemre Melis Çınar kimdir? Daha önce oynadığı diziler neler?



Başrollerinde Berk Atan, Gülsüm Ali, Ecem Nur Özkaya ve Ferdi Sancar gibi usta isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisine yeni bir oyuncu transfer oldu. Son olarak FOX TV'de yayınlanan Kefaret dizisinde yer alan güzel oyuncu Cemre Melis Çınar, Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. FOX TV'de yayınlanan Kefaret dizisinde yer alan başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar, Gönül Dağı'na transfer oldu. Cemre Melis Çınar, Kefaret dizisinde yer almadan önce Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın annesini oynayan Cemre Melis Çınar, kariyerinde yükseliş yaşadığı bir dönemde. TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde, sevilen karakterlerden olan Alya'nın annesini oynayan Cemre Melis Çınar şimdilerde Gönül Dağı dizisinde oynayacak. Alya'nın annesi olarak tanınan Cemre Melis Çınar, Gönül Dağı dizisinde Fadime karakterine hayat verecek. Kırmızı Oda'dan Gönül Dağı'na transfer! Cemre Melis Çınar kimdir? Kaç yaşında?



Cemre Melis Çınar Kimdir?

Son dönemlerin popüler isimlerinden biri olmayı başaran Cemre Melis Çınar'ın kim olduğu, yaşı, dizileri ve nereli olduğu merak ediliyor. Kırmızı Oda dizisindeki performansı ile akıllara kazınan yetenekli oyuncu Cemre Melis Çınar kimdir? Cemre Melis Çınar, 19 Mayıs 1991 yılında Ankara'da doğmuştur. 29 yaşında olan Cemre Melis Çınar, Ankaralıdır. Lise eğitimini Toros Koleji'nde tamamlayan Çınar, üniversite için İstanbul'u seçmiştir. Kırmızı Oda dizisindeki Süreyya karakteri ile adından söz ettiren Cemre Melis Çınar, Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. Uzun yıllar tiyatro oynayan ve Mask-kara Tiyatrosu'nda yer alan başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar ayrıca çok iyi bir sporcudur. Cemre Melis Çınar Kick Box sporcusudur. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik, sahne tasarımı, metin yazarlığı gibi pek çok alanda da çalışmıştır. Cemre Melis Çınar ilk dizisi Muhteşem Yüzyıl olmuştur. 2013 yılında Cariye rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynamış ve izleyiciye kendisini tanıtmıştır. Sonrasında Arka Sokaklar, Elif, Yaralı Kuşlar gibi dizilerde yer almıştır. Dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de oynamıştır. Cemre Melis Çınar'ın yer aldığı sinema filmleri; İçimdeki Hazine ve Cenaze İşleri olmuştur. Cemre Melis Çınar'ın boyu 1.68 metredir. Cemre Melis Çınar evli değildir, bekardır ve çocuğu yoktur.



Cemre Melis Çınar Instagram: @cinarmelis

Cemre Melis Çınar Oynadığı Diziler

2013- Muhteşem Yüzyıl

2014- Arka Sokaklar

2014- Elif

2014- Kaçak Gelinler

2018- Bir Umut Yeter

2019- Yaralı Kuşlar

2020- Kırmızı Oda

2020- Kefaret

2021- Gönül Dağı