Kefaret dizisi ne zaman başlıyor! Kefaret dizisi ne zaman başlayacak sorularınızın cevabına istinaden biz de sizler içi Kefaret dizisi ne zaman başlayacak Kefaret ne demektir sorularınızın yanıtlarını vereceğiz. Kefaret dizisi ne zaman başlıyor! Kefaret

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
Kefaret dizisi ne zaman başlıyor! Kefaret dizisi ne zaman başlayacak sorularınızın cevabına istinaden biz de sizler içi Kefaret dizisi ne zaman başlayacak Kefaret ne demektir sorularınızın yanıtlarını vereceğiz. Kefaret dizisi ne zaman başlıyor! Kefaret dizisi ne zaman başlayacak sorularınızın cevabına istinaden biz de sizler içi Kefaret dizisi ne zaman başlayacak Kefaret ne demektir sorularınızın yanıtlarını vereceğiz.

Kefaret dizisi 2020/2021 yeni sezonunda Fox TV ekranlarında izleyicisi karşısında olacak iken başarrılı oyucu Nurgül Yeşilçay dizi de kadın başrol olarak karşımıza çıkıp adeta fırtınalar estirecek. En son  Gülperi dizisinde ane karakteri ile bizlerle birlikte olan Nurgül Yeşilçay hayatta kefaretini çekmek zorunda olduğu olaylar sonrasında yaşamını bizlere anlatacak. Bir bedel ödemek zorunda kalan bir kadının yalnız hayat hikayesinin bizlere anlatılacağı Kefaret dizisi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı dün Kefaret dizisi sosyal medya hesaplarıdan sonra tüm haber kanallarında sizler için paylaşıldı. Biz de Kefaret dizisi hakkındaki tüm detayları sizlere sumaya çalışacağız.



Nurgül Yeşilçay'a eşlik edecek erkek başrol partneri Mert Fırat olacak ikendram tarzında çekilmeye başlanılan ve ok reklamı yapılan Kefaret dizisi 22 Kasım Pazar akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak.

Öğretmen dizisinin fişini çektirdi

Geçtiğimi sezon sonunda Pazar akşamına alınan Öğretmen dizisinin alelacele final kararının ardında yatan sır perdesi aralanıyor gibi. Zaten reytinglerde düşüş gösteren Öğretmen dizisi, Kefaret dizisinin kendi yerine geçmesinden 1 hafta önce fnal yapacak. Yani Kefaret dizisine gün bulunamayınca Öğretmen dizisinin fişi çekilmiş oldu.

Kefaret nedir

Ödenmek zorunda olunan bir bedel,  çekmek zorunda kalınan bir hayat cefası olarak bilinin Kefaret, Nurgün Yeşlçay'ın yani Zeynep Öğretmenin ödediği kefaretler olarak karşımıza çıkması sonrasında araştırılıyor.



Kefaret uyarlama mı?

Zülfü Livaneli konstantiniyye Oteli eserinden uyarlanan kefaret kod adı  bu dizide isminin anlamını fazlasıyla taşırken, Kefaret dizisi 25Film ypımcılığı öncülüğünde sizlerle buluşuyor.  Mesude Erarslan diziyi yönetcek kişi olarak seçilirken, Mahinur Ergün'de senoryoyu  yazmak için kolları sıvamış bulunmaktadır.

Kefaret'te neyin kefareti

Özel bir okulda müzik öğretmenliği yapan Zeynep'i Nurgül Yeşilçay canlandırırken  Tek çocuk annesi Zeynep'in güpgüzel giden yaşamının birden nasıl alt üst olduğu anlatılırken, diğer taraftanda değişime uğrayan bu hayatın ardından gelen acılar ve kefaretler dizisinin knusu olarak bizlerle birlikte oluyor. Zaten takdir edersiniz ki senaristler kesinlikle ki mükemmel birhayatı dizş olarak karşımıza çıkarmazlar... İlla ekranlara kanlı gözyşı dökmek için çabalayan senaristlerden Mahinur Ergün'de dizide çok büyük kefaretler ödetecek.  Samimi diyalogların kurucusu Mahinur Ergün kaleme alırken bu usta isim Hayat şarkısı ve Merhamet gibi başarılı dizilerinde senaristiliğini üstlenmiştir.



Kefaret dizisinin erkek başrolüne bakın

Başkomiser Sinan olarak karşımıza çıkacak olan Mert Fırat'ı da uzunca bir süredir ekranlarda görmemiş ve özlemiştik.  Gözlerimiz uzunca bir Mert Fırat'ı arıyor iken 25 Yapım sesimizi duymuş olacak ki Binbir Gece dizisi ile hayatımıza tam anlamıyla girmiş kapalıçarşı'daki İflah olmaz Çakır rolünü oynamayan  adeta yaşayan Mert Fırat'ı karşımıza çıkardılar.  Başarısını adeta gözleriyle rolünü oynama şeklinde yaşayan Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay'dan 5 yaş ufak olsa da diziye çok yakışacak. Kefaret ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını gelin bu başarılı başrol oyuncularını açıladıktan sonra belirtelim. Severek beklenilen dizi 22 Kasım da Fox TV ekranlarında bizlerle olacak.

Diziyi izlemeden kefaret dizisi başrol oyuncularını sorgulayanlar aradaki yaşı dert edenler, eminiz ki dizi başlayınca bu fikrlerinden vazgeçekler.  Kefarete transfer olan Yurdaer okur O da Ahmet karakterine Hayat veriyor.  dizinin ikinci erkeği Ahmet karakteri de çok konuşulacak. Nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep'i merkez olarak alan Kefaret dizisi tanıtımında Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un ormanda çekilen ilk sahneleri de görülmeye değerdi.



Merak uyandıran dizinin oyuncu kadrosunda birçok başarılı isim daha var.  Hababam Sınıfı yeniden filminde gördüğümüz Özge Özacar ve ve Zümrüt Anka'nın entrikalar kraliçesi Mine Kılıç Bu isimlerden Mine Kılıç iki dizide oynamayacak ayrılacak ya da dizi ekranlara veda edecek. Ekranlara veda edecek oyunculardan benim tatlı yalanım'ın Lavinya Ünlüer yer alıyor . Benim Tatlı Yalanım'da Lavinya ünlülerin annesini canlandıran Ege kökenli de kadroya dahil olmuş durumda.  Efe deprem Gökhan Oktay Göztepe Ayberk Aladağ Enis Yıldız Tolga Güleç gibi daha birçok isimle kadroda yer alıyor . Şimdiden iyi seyrler dileriz.