Kanal D'nin ödüllü ABD yapımı House dizisinden uyarlama olan Hekimoğlu dizisi ekranlara veda ediyor! Hekimoğlu dizisi sezon sonu seyircisine veda edecek. Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı Kanal

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Kanal D'nin ödüllü ABD yapımı House dizisinden uyarlama olan Hekimoğlu dizisi ekranlara veda ediyor! Hekimoğlu dizisi sezon sonu seyircisine veda edecek.

Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı Kanal D'nin prestij yapımı Hekimoğlu, Türk seyircisine gelmedi. Türk izleyicisinin sevdiği bol acıtasyonlu dram ve mafya dizilerine karşı reyting kurbanı olan Hekimoğlu dizisi uyarlanamaz denileni yapmış ve dünyanın en iyi dizileri arasında gösterilen House'u oldukça başarılı bir şekilde geri adım atmadan uyarlamıştı.

Oyuncu kadrosunun birbirleriyle uyumundan uyarlama konusundaki geri adımsız başarısına rağmen yapımcı ve kanal reyting uğruna diziyi bitirme kararı aldı. Emmy ödüllü 8. sezon süren House M.D dizisi ülkemize Hekimoğlu olarak uyarlanmış bazı bölümleri çekilmese de çekilen bölümler oldukça başarılı bir şekilde çekilmez denilen diyaloglarla, sahnelerle bile çekilmişti.

OJO PİCTURES DRAM DİZİSİ İÇİN HEKİMOĞLU'NU HARCADI

Ancak Hekimoğlu hayranlarına kötü haber geldi. Dizinin yapım şirketi Ojo Pictures diziyi bitirme kararı aldı. Edinilen bilgilere göre Ömer Özgüner ile Kerem Çatay'ın yapım şirketi OJO Pictures, Show TV'ye yeni bir dram dizisi hazırlıyor. Kubilay Aka'nın başrolde olacağı "Camtavanlar"ın yanı sıra bol acıtasyonlu bir drama dizisi daha geliyor. Kore dizisi "My Mister" ı uyarlayacak olan OJO Pictures, Kanal D ile ayrılarak Hekimoğlu dizisine son verecek.



FİNAL MAYIS'TA!

Hekimoğlu dizisinin Mayıs ayında final yapacağı, sezonu final yaparak kapatacağı öğrenildi. Hekimoğlu dizisinin AB izleyici grubunda izleyici kitlesi bulunuyordu. Ancak Total izleyici grubundaki başarısızlık Hekimoğlu dizisinin sonu oldu. Dizide özellikle Timuçin Esen'in performansı zaman zaman sosyal medyada TT olmayı başarmıştı.

Dizide yarın ekrana gelecek bölümde dizinin sosyal medyasını yapan admin Fırat Altun'a da rol verilmesi dizinin son bölümlerinde yapılan jest olarak yorumlanırken final iddialarını kuvvetlendirdi.



SOSYAL MEDYADA HAYRANLAR ATAĞA KALKTI

Hekimoğlu dizisinin hayranları sosyal medyada Hekimoğlu Final Olmasın etiketiyle hastag başlattı. Dizinin hayranları "Ekranların en kaliteli işi olan Hekimoğlu bitmesin. En çok reytinglerin döndüğün günde bile 5. sıradayız bu kararı nasıl alırsınız?" diyerek kanala ve yapım şirketine seslerini duyurmaya çalışıyor.

Ancak henüz dizinin sosyal medya hesabı bir açıklama yapmadı. Kanal D en son Afili Aşk dizisinin de gelen tepkiler üzerine final kararını yalanlamış ancak daha sonraki hafta dizinin final yapacağını duyurmuştu.

Dizinin hayranları dizini dijital bir platforma geçmesini istedi ve böylelikle uyarlamasının da daha rahat yapılacağı görüşüne katıldı. Dizi zaman zaman bazı bölümlerde tepki çekmiş, bazı bölümler anlaşılamamış ancak yine de uyarlamada geri adım atmamış ve böylelikle House izleyicileri tarafından takdir görmüştü.