Sunuculuğunu Çiğdem Batur'un üstlendiği Kuaförüm Sensin 14 Eylül Pazartesi günü 325. bölümüyle ekranlara geliyor.

Sunuculuğunu Çiğdem Batur'un üstlendiği Kuaförüm Sensin 14 Eylül Pazartesi günü 325. bölümüyle ekranlara geliyor. Her hafta kuaför ve makyözlerden oluşan dört takımın yarıştığı Kuaförüm Sensin'de arkadaşları ve jüriden en yüksek puanı alan ikili 10 bin TL'nin sahibi alıyor. En düşük puanı alan ekip ise yarışmaya veda ediyor. Ancak 325. yeni bölümde Bülent Ersoy'un yer lamaması kafaları karıştırdı. Peki Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy neden yok? Bülent Ersoy ayrıldı mı kovuldu mu İşte detaylar...



KUAFÖRÜM SENSİN BÜLENT ERSOY NEDEN YOK? AYRILDI MI



Kuaförüm Sensin'in yeni bölümünde jüri koltuğunda Bülent Ersoy yoktu. Yarışmaya birkaç ay önce dahil olan Bülent Ersoy'un yarışmada niçin yer almadığı ise çok merak edildi. Ancak programla 3 aylık anlaşma yapan Ersoy, sözleşmesi bittiği için yarışmadan ayrıldı.



Öte yandan Diva'nın corona virüse yakalandığı hatta bu nedenle yarışmadan ayrıldığı da iddia edildi. Fakat Bülent Ersoy, bu iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı belgeli paylaşımla yalanladı. Ersoy, yarışmadan sözleşmesi bittiği için ayrıldığını bir kez daha açıkladı. 



Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…


KUAFÖRÜM SENSİN BÜLENT HANIM GERİ DÖNECEK Mİ? YERİNE KİM GELDİ?



Bülent Ersoy'un yarışmaya geri dönüp dönmeyeceği belli değil. Ancak Kuaförüm Sesin'in 325. bölümünden itibaren Fatih Ürek yapılan saç ve makyajları yorumlayacak. Yani Bülent Ersoy'un yerine Fatih Ürek geldi. Bu nedenle Bülent Hanım'ın geri dönmesi çok da mümkün görünmüyor.



KUAFÖRÜM SENSİN BÜLENT ERSOY KİMDİR?



Bülent Ersoy, "Diva" lâkabıyla bilinir. 9 Haziran 1952 tarihinde, İstanbul'da doğdu. Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başladı. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan Bülent Ersoy, İstanbul Konservatuvarına 2 ay devam etmiştir. Hocası Süheylâ Altmışdört Bülent Ersoy'un konservatuvara 2 ay devam ettiğini ve sonra bıraktığını açıkladı.Eğitimi süresince Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi üstadlardan özel dersler almıştır. Konservatuvardan mezun olduğunda, aldığı akademik terbiye vasıtasıyla müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı bulmuş ve sahneye ilk adımını 1970 yılında Fıstıkağacı, Üsküdar'da, bugün Oya Düğün Salonu olarak bilinen, dönemin ilk aile gazinolarından birisi olan Özlem Aile Gazinosu'nda attı.



Sunar Konser Bürosu-Fikret Torun tarafından düzenlenen ses yarışmasına katılarak bu yarışmada birinciliği kazanarak ve 1000 lira para ödülü almıştır. Akabinde bu gazinoda üç ay kadar assolist olarak çalışmış, 1971 yılında ilk 45'liği Lüzûm Kalmadı-Neye Yarar Gelişin, Saner Plak'tan çıktı. Sanatçı bu 45'liğinde söz ve müziği Muzaffer Özpınar'a ait "Lüzûm Kalmadı" ve "Neye Yarar Gelişin" adlı eserleri seslendirmiştir.



Bugüne kadar otuzun üstünde albüm yayınlayan sanatçı, Türk Müzik Tarihi'nde isminden söz ettirmiştir. Sanatçı, klasik şarkılar alanında gelmiş geçmiş en önemli yorumcular arasında yer aldı. Müzik yaşamı boyunca sayısız ödül aldı. Geniş entervalli ve yüksek volümlü sesi, Japonya'da ses laboratuvarlarında yapılan testler sonucu ‘yüzde yüz kusursuz’ bulundu ve 1997 yılında "Uluslararası Montu Merid Müzik Doktoru"unvanıyla ödüllendirildi.