Kurtlar Vadisi resmen geri döndü. Bir dönem ekranlara damga vuran Kurtlar Vadisi yeni konsepti ve oyuncularıyla Kurtlar Vadisi Kaos olarak geri dönüyor.

Kurtlar Vadisi resmen geri döndü. Bir dönem ekranlara damga vuran Kurtlar Vadisi yeni konsepti ve oyuncularıyla Kurtlar Vadisi Kaos olarak geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos için resmi açıklama geldi. Kurtlar Vadisi Kaos yapımcısı bir ihtimal Raci Şaşmaz olabilir.



Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor!



Ekranların en çok sevilen dizisi olan Kurtlar Vadisi geri dönüyor. Polat Alemdar ve ekibinin FETÖ dönemini anlatacak bölümleri için ilk resmi açıklama geldi. Kurtlar Vadisi yeni oyuncularıyla devam edecek KAOS'Ta fetö'yü işleyecek.



Cahit ve Defne Samyeli var!



Kurtlar Vadisi oyuncu kadrosu için Polat Alemdar karakterinin oğlu, kardeşi, Cahit ve Defne Samyeli karakteri kesin olarak dizide yer alıyor. Ayrıca Kurtlar Vadisi çok sürpriz isimlerle anlaştığı da gelen bilgiler arasında. 



Raci Şaşmaz yapacak iddiası

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!


Geçtiğimiz günlerde Necati Şaşmaz'a zeytin dalı uzatan Raci Şaşmaz'da Kurtlar Vadisi için kolları sıvadığı iddaa ediliyor. Bu sezon Necati Şaşmaz Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yer alırsa Kurtlar Vadisi Kaos'u Raci Şaşmaz ve ekibi yazacak.



EDHO Bitiyor!



EDHO hayranları Necati Şaşmaz'ın diziye girmesi istiyor ancak Raci Şaşmaz ilk gözbebeği Kurtlar Vadisi için EDHO bitirebileceği konuşuluyor.