Kuruluş Osman dizisi bugünlerde transfer haberleri ile gündeme geliyor. Yayın hayatına başladığı günden itibaren ekranlarda fırtına estiren reyting rekortmeni dizinin kadrosu genişlemeye devam ediliyor.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
Kuruluş Osman dizisi bugünlerde transfer haberleri ile gündeme geliyor. Yayın hayatına başladığı günden itibaren ekranlarda fırtına estiren reyting rekortmeni dizinin kadrosu genişlemeye devam ediliyor. Son edinilen bilgiye göre ise en son savaşçı dizisinde Emre karakterini canlandıran başarılı oyunculu Uğur Biçer kadroya dahil oldu. Peki Uğur Biçer hangi rolü canlandıracak?

İşte detaylar..

Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna son olarak Uğur Biçer dahil olmuştur. Dizinin 48. yeni bölümünde ekranlara gelecektir. Uğur Biçer dizide Moğol savaşçısı Böke karakterine can verecektir. Uğur Biçer'in diziye dahil olmasının ardında dizi severler oyuncuyu merak ederek araştırmaya başlamıştır. Uğur Biçer'in hayatı hakkında merak edilenler ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Atv ekranlarında yayınlanan ve senaryosu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep, Peker Bozdağ ile Ozan Bodur tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu Kuruluş Osman dizisi her çarşamba ekranlara gelmektedir. Sevilen dizi saat 20:00'de yayınlanmaktadır.

Uğur Biçer kimdir?

Uğur Biçer; 26 Haziran 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. İzmir doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olmuştur.

Osmanlı Tokadı adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atmıştır. Yer adlığı dizi ve filmlerden bazıları ise şunlardır:

Kiralık Aşk

Düşman Kardeşler

Güzel Köylü

Savaşçı

Eyvah Eyvah 3

Osmanlı Tokadı

İnanç Odası